ıpl lazer yaptırıp bitiren oldu mu?

nefra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Ankara
arkadaşlar
sorum olacaktı
ıpl lazere başladım ama burdan okuduğum yorumlarda kalıcı olmadığını söylüyorlar
ıpl lazer yaptırıp bitiren oldumu
bitirenler kaç seansta bitti
bittikten sonra ne kadar süre sonunda yeniden çıkmaya başlıyor.
2 seans gittim devam edip etmemekte kararsızım eğer etkili olmayacaksa gitmem gerek yok
6 seanslık anlaşmam 6 seansta ne kadar etkili olur
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ben ilk seansımı yaptırdım,olumsuz yorumları okudum fakat ben de devam etmeyi düşünüyorum.Etrafımdaki insanlar ipl den bitirmişler çünkü.

Ben ilk seansımı yaptırdım,olumsuz yorumları okudum fakat ben de devam etmeyi düşünüyorum.Etrafımdaki insanlar ipl den bitirmişler çünkü.

arkadaşım konuyu açan olarak rahatlıkla söylüyorum 4 seans yaptırdım okadar para ödedim seans aralarında azalma oldu sonra 2 ay ara verdim daha beter olarak sakal gibi çıkmaya başladılar ben başka bir makine düşünüyorum valla nasıl bitirdiler anlamadım ıpl ile

Merhabalar IPL+ RF diye epilasyon makinesi varmış evde kullanılabiliyormuş. Lazerden daha iyi ve acısızmış.Bilgi sahibi olan var mı?IPL değil ama daha iyi bir makineymiş marka bilgim yok arkadaşım söyledi araştırdım bulamadım.
Teşekkürler.

Merhaba, evet IPL + RF olanın adı me elos. Ama fiyatı Remingtondan Phlispden daha pahalı 1350 TL. Notrox diye bir medikal firması ithalatını yapıyormuş. Önceleri almayı çok düşündüm. Ama cihaz hakkında hiçbir yerde olumlu yada olumsuz yoruma rastlamadım. Amazon da yabancı dillerde yazılmış olumsuz yorumlar da vardı, olumlularda. Bilenlerin bilmeyenlere aktarması hususunda desteğinizi rica ederiz arkadaşlar. Sağlıcakla kalın.

Back