IPL Lazer Hiç Bir İşe Yaramadı !

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Düğünümden önce bi merakla ve hevesle lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim tam 10 seans ayda 2 kere olmak üzere seanslarım oldu seanslar sırasında çok olumlu sonuçlar almaya başladım seanslarım bittiğinde neredeyse hiç çıkmıyordu tüylerim 2,5 aydır seansa girmiyorum bittiği için ve benim tüyler özellikle koltuk altları eskisi gibi siyah ve hafif sertlikte (normalde cok sert değildir zaten) çıkmaya başladı okadar lazerin acısına mı yanayım verdiğim paraya mı yanayım şimdi oturdum düşünüyorum nasıl başedicem tekrardan uğraşcam diye onu düşünüyorum kısaltma makinası var onunla kısaltıyorum şuan ama onunla da olacak gibi değil ağda yapmaya tekrardan başlıcam sanırım lütfen lazere başlarken bi kez daha düşünün seans bittikten 2 ay sonrasında tekrar çıkacaksa hiç yaptırmayın daha iyi

Son düzenleme:
bu forumda bu konuda çok bilgilendirici konular açıldı ve ıpl den memnun olmayan da çok insan var. ıpl aslında lazer değil. ve bir çeşit modern ağda yöntemi. lazer kadar kuvvetli olmayan ışıkla tüyler geçici olarak zayıflatılıyor ve kalıcı etki sağlanmıyor. seans bırakıldığında bu nedenle tüyler eski haline dönüyor. "gerçek" lazerde ise böyle olmuyor, belli sayıda seanstan sonra tüyler bir daha çıkmıyor. keşke insanları kandırmasalar ıpl kalıcı deyip...

aynen dediğiniz gibi kandırıldım bende

alexandrite dene canım, o çok işe yarıyor

hemen araştırıyorum canım çok teşekkür ederim

ya bide öyle bir anlatılıyor ki inanıp kanmamak elde değil ve seans boyuncada sonuç gerçekten şaşırtıcı fakat seanslar bitince görüyoruz ki fiyasko :26:

IPL bırakıp biraz ara verilince aynen tüyler geri geliyor. Ona verilen paralara yazık. En güzeli alex

IPL bırakıp biraz ara verilince aynen tüyler geri geliyor. Ona verilen paralara yazık. En güzeli alex

bundan hiç bahsetmediler bile böyle bişey oldugunu bilsem alexi tercih ederdim öyle bi hevesle yaptırıyordum ki düğünümden 2 ay sonra pıt pıt tüyler çıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…