• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IPL lazer epilasyon

tesekkur

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
12
0
6
34
Ankara
Arkadaşlar bu hafta lazere başladım cihazın IPL olduğunu söyledi yapan bayan. Araştırma fırsatım olmadı o ara. Aynı yere önceden giden ve seansları.bitmeyen bi arkadaşım vardı o ceseratle başladım ben de. Ama simdi yorumları okuduktan sonra şüpheye düştüm. Bi de yapan kişi kaç çeşit IPL var yorumlara bakmayın memnun kalacaksınız vs dedi. Hiç yaptırıp memnun kalan yok mu?

zaman ve para kaybı canım. ben kadıköy modada bayağı ünlü bir merkezde yaptırmıştım. ilk bi kaç ay fark olmadı sonra tüyler geç çıkmaya bazı yerlerde çıkmamaya başladı. yazın ara vermek zorunda kaldım sonra da zaten paket bitti. 6-7 aydır gitmiyorum ve genital bölge koltukaltı tamamen eski haline dönmüş durumda bacaklar da yavaş yavaş eski haline dönüyor iplden sonra incelen tüyler tekrar kalınlaşmaya başlıyor çıkmayan yerlerde yine çıkıyor. kısacası bir kaç ay rahatlık için o kadar parayı hiç boşuna verme

Back