- 13 Nisan 2020
- 2.308
- 4.267
-
- Konu Sahibi Senemisback
Kç tl aldnzBen xsoul aldım amazondan. Çok etkili olduğunu düşünüyorum çıkmıyor kıllar fiyatı çok uygun
1200Kç tl aldnz
Ne kdr kullandnz azallttmıKç tl aldnz
Çok düzenli kullanmadım açıkçası ama baya etkiliNe kdr kullandnz azallttmı
Kesinlikle gözünüz kapalı alın bir saniye bile beklemeyinAgdaya gıdıyorum her ay kas bıyık dahıl 600 e sızce bu daha mantıklı dımı
Valla sorduğunuz cevap sahibi de yazar ama ben makinemden çok memnun biri olarak 2 seansta (1 ayda) koltuk altımın tamamen bittiğini gördümKaç ay kullanınca azalma oldu peki sızde
Aynı makınemı ?Valla sorduğunuz cevap sahibi de yazar ama ben makinemden çok memnun biri olarak 2 seansta (1 ayda) koltuk altımın tamamen bittiğini gördüm
Yanlıs anlamazsanız dıger yerlerde etkılı oldumu? 2. Sorum bıyıkta alınıyormuAynı makınemı ?
Yok farklı benimki ama açıkçası fiyatı dışında aşırı bi fark olduğunu sanmıyorum makineler arasındaAynı makınemı ?
Ilk jıletleyıp o gun mu lazer yapıyorsunuz? EvdeValla sorduğunuz cevap sahibi de yazar ama ben makinemden çok memnun biri olarak 2 seansta (1 ayda) koltuk altımın tamamen bittiğini gördüm
Sızın markası nedırYok farklı benimki ama açıkçası fiyatı dışında aşırı bi fark olduğunu sanmıyorum makineler arasında
Genitalde azaltı orayı soruyorsanız ama koltuk altı kadar iyi bi sonuç almadım, 4.seansı yaptım yanlış hatırlamıyorsam. Ama orada da kelleşmeler var ve yavaş çıkıyor oldukça, yani ben jilet kullanıyorum 10 gün almasam rahatsız etmez öyle yavaş çıkıyor. Yüzde de kullanılıyor evetYanlıs anlamazsanız dıger yerlerde etkılı oldumu? 2. Sorum bıyıkta alınıyormu
Aynen. Ağda peşine de yapabiliyorsunuz ama ağdadan sonra 1 gün beklemenizi tavsiye ediyorlarIlk jıletleyıp o gun mu lazer yapıyorsunuz? Evde
PhilipsSızın markası nedır
Anladım her ay almıyorsunuz okadar azalttı yani sımdı ay kaç uygulama yapıyorsunuz peki ? Neslım gungonde 3900 diyorlar lazer ıcın ama bılmıyorum napsamGenitalde azaltı orayı soruyorsanız ama koltuk altı kadar iyi bi sonuç almadım, 4.seansı yaptım yanlış hatırlamıyorsam. Ama orada da kelleşmeler var ve yavaş çıkıyor oldukça, yani ben jilet kullanıyorum 10 gün almasam rahatsız etmez öyle yavaş çıkıyor. Yüzde de kullanılıyor evet
Aynen. Ağda peşine de yapabiliyorsunuz ama ağdadan sonra 1 gün beklemenizi tavsiye ediyorlar
Philips
Aslında ayda 1 seansa çevirdi uygulama beni ama ben 2 haftada 1 yapmaya devam ederim bir süre daha. Tamamen artık çıkmıyor dediğim yerde ayda 1'e çekerim diye düşünüyorum. Ama evet çok sık almama gerek kalmadıAnladım her ay almıyorsunuz okadar azalttı yani sımdı ay kaç uygulama yapıyorsunuz peki ? Neslım gungonde 3900 diyorlar lazer ıcın ama bılmıyorum napsam