Lazer Epilasyon IPL Epilasyon Yaptırdım :(

MissSedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
98
14
98
Arkadaslar

Mersinde 10 seansı 700 tl e bir merkezde ıpl e basladım 8. seansa geldim hiç memnun değilim dereceyi arttırmaya mı korkuyorlar ben anlamadım canım pek fazla yanmıyor 42-43 derecede yaptıklarını söylüyorlar cok arttırırsak yanık izi kalır diyorlar parayı da peşin vermiştim keske agdadan şaşmasaydım

bende anlamıyorum neden IPL yaptırıyorsun?
artık bilmeyen kalmadı.IPL modern ağda.kılları bitirmiyor.tekrar çıkıyor.
parana yazık olmuş.

Arkadaşlar merhaba,
Lazer epilasyon hakkında bilgi almak için bulunduğum şehirdeki güzellik merkezine gittim. Küçük bir şehir olduğu için başka seçeneğim yoktu. Ayrıntıları sorunca öğrendim tabi. IPL cihazını kullanıyorlarmış, bu lazer gibi kemiğe kadar inmiyormuş, kıl köküne kadar iniyormuş o yüzden daha iyiymiş. Yüzde 100 diye bir garanti vermiyoruz, yüzde 80 tüylerinizden kurtulursunuz dediler. 6 seansı 1250 tl. Üstelik taksit filan yok. Kredi kartı ile peşin geçilirse komisyon alınacak. Bende netten araştırdım ama. Sizin gibi Türkiyenin her yerinden birebir lazer yada IPL yaptıranların yorumlarını merak ediyorum. Buyaz ne güzel rahat edicem diyordum ama IPL hakkında yazılanları görünce hevesim kursağımda kaldı açıkcası. Sizce IPL 'e hiç başlamasam daha mı iyi olur? Lütfen yanıtlayın.

Canım ben de senin gibi ne güzel rahatlarım diye düsünüyordum 10 seansı 700 tl dedi benim merkez ben tüm vücut istiyorum dedim(bacak,kol altı,genital,yüz,göbek,sırt) annem de yaptıracak olunca iyi bir pazarlık yaptık ve kişi başı 1.000 TL e anlastık.Ama gel gör ki 8 seans bitti yüz bölgesine hiç etki etmedi bacaklarda yer yer dökülmeler var koltuk altı ve genital de aynı şekilde yani kılların sadece %40 ı azaldı

O zaman ben IPL başlamış olsam zaten 6 seans, hiç bir faydası olmayacak demektir.

kızlar bu ıpl e neden gidiyorsunuz anlamış değilim hem şiddetli derecede ağrıyor hemde bu makıneyeı hep guzellık merkezleri uyduruk kuaförler bile kullanıyor ınternjette bıle satılıyor kendınıze ezıyet etmeyın üstelık leke de bırakıyor ınce tuylere deydiği an kalınlaştırıyor bu makıneler ne amaçla var anlamıyorum tamamen insanları kandıran bir makına. ben kullanıpta memnun kalan görmedım tek memnun olanlar çok yoğun kılllanması olupta yaptıran ilk aylarda tuyu çıkmayınca işte bitti diyenler sonrasında aynen kıllara devam.. boşuna acı çekmeyın kullanacağınız en kötü makına alex olsun sonra diod, nd yag felan.... paranıza yazık ! ay benım makınem ıngıltereden geldi yok bılmem nereden geldi çin malı değil şu kadar paraya aldım dıyenlere makınanaın kullanım klavuzunu ısteyın. faturasına bakın

ince tüyleri kalinlastiriyor mu:?leke birakmasi da cabasi (baska böyle sorun yasayan oldu mu acaba tüyleri kalinlasan..yoksa bünyeye göre degisiyor mu bu da acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…