• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon IPL epilasyon aleti kullanan var mı?

koltukaltı bölgesi toplamda 99 tl 10 seans hakkımvar seansı 9. 99tl ye geliyor.ama kampanya fıyatı oldugundan peşin ödeniyordu.uzman kişide 10 seans fazla bile 7-8 seansta bıter ama bız 2 seansı kontrol amaclı verıyoruz belkı onlara gerek bile kalmıcak dedi.

merhaba yazdıklarınızı okudum gerçekten o kadar kötü mü ıkı gün önce gıttım ve sözleşme imzaladım sayannora dıye bı merkez de e lıght teknolojısı makına dıyorlar bıraz baktım ıpl ıle aynı sey galıba sıze de e lıght dedıler mı. bugun vazgecmek için gıttım vazgecemeyecegımı söyledıler daha hıç seansa gıtmedim zaten ama vaz gecemıyorum da gerçekten kötü mü yaa

merhaba yazdıklarınızı okudum gerçekten o kadar kötü mü ıkı gün önce gıttım ve sözleşme imzaladım sayannora dıye bı merkez de e lıght teknolojısı makına dıyorlar bıraz baktım ıpl ıle aynı sey galıba sıze de e lıght dedıler mı. bugun vazgecmek için gıttım vazgecemeyecegımı söyledıler daha hıç seansa gıtmedim zaten ama vaz gecemıyorum da gerçekten kötü mü yaa[/QUOT

ben de sayannorada sözleşme imzaladım bugün ama ben de iptal ettircem sözleşmeyi. senin neden iptal etmediler 7 gün içeresinde iptal etme hakkın var.

merhaba yazdıklarınızı okudum gerçekten o kadar kötü mü ıkı gün önce gıttım ve sözleşme imzaladım sayannora dıye bı merkez de e lıght teknolojısı makına dıyorlar bıraz baktım ıpl ıle aynı sey galıba sıze de e lıght dedıler mı. bugun vazgecmek için gıttım vazgecemeyecegımı söyledıler daha hıç seansa gıtmedim zaten ama vaz gecemıyorum da gerçekten kötü mü yaa

bir de yeri nerede senin gittiğinin?

Back