canım ben lazer yaptırmadım ama inş.bu sene başlayacağım yalnız internetten ve bu siteden de araştırdım alexandirite cihazı en iyi lazer makinesiymiş kesinlikle ödüllüymüş,senin dediğin ıpl ise lazer değilmiş sadece ışık sistemi oluyormuş bunda ve alexandrite dışındaki cihazlar sadece geçici çözüm sağlıyormuş yani bitirmiyormuş tüyleri ve gene alexandrite dışındaki makinelerde yanma gibi şikayetler oluyormuş canım gene de sen bilirsin benim arştırdıklrm bunlardı.
canım teşekkür ederim. artık bi dahaki seansa alexle devam etmek isteyeceğimi söyleyecem umarım bi sorun çıkmaz ve tüylerim biterrrrrrrr:))
yalnız canım benim kafam karıştı,kesinlikle en iyi makine alexandritemış ama sana neden ıplnin daha iyi olduğunu söylemişler,bana pek güven vermedi dha iyi yerlre git cnm:S
Benim kulandigim lazar tipi ipl olandan canim , seninde dedigin gibi jel surerek kulaniliyor , ben 4 . seansimi oldum oldukcada memnunum, dokulen kilar bir daha cikmadilar insallahda cikmazlar ama sunu kulan bunu kullan diye tavsiye edemem sadece kendi memnuniyetimi soyleye bilirim , karar vermek sana kalmis tabi
liptoncum dün gidip yine konuşup bi dahaki senans tarihini aldım. ve alexandrite sölendiği halde neden ıpl olduğunu sordum. tabi onlarda iki saat açıklama yaptılar eğer belli seans sonrasında onlar gerekli görürlerse ufak bi fark karşılığnda beni alexandirite yönlendirebilirlermiş ama gerekde kalmayabilirmiş felan filan dediler. zaten 16 seansım var inş o zamana kadar biter. sen diğer başlıkda yazmıştın paket programla ilgili. eğer benimki işe yarasa gerçekten çok uygun ama inş işer yarar:)
Benim kulandigim lazar tipi ipl olandan canim , seninde dedigin gibi jel surerek kulaniliyor , ben 4 . seansimi oldum oldukcada memnunum, dokulen kilar bir daha cikmadilar insallahda cikmazlar ama sunu kulan bunu kullan diye tavsiye edemem sadece kendi memnuniyetimi soyleye bilirim , karar vermek sana kalmis tabi
bende ıpl yaptırıcam makinenin lazer tipli ıpl cihazımı normal ıpl cihazımı oldugunu nasıl anlıcaz banada lazer dedi kadın.ben kadına cok güvendim nedense bana dediki asla % 100 garanti veremem ama % 90 bitirir dedi.hamilelik döneminde ilerde cıkabılır hormon değişmesi durumu dedi.birde cıksa bile cok ince cıkar dedi.bende % 90 diyorsunuz dedim evet ama bunu sımdılık söylüyorum dedi belki başladıgımızda kıl durumuna göre % 100 bile yok edebilir ben en kötüsünü söyledim şimdilik dedi. bende dedimki birde ıpl de 2-3 yl sonra kıllar tekrar cıkabılıyormus dedm olabilir tabi böyle bir durum bunun için ıplde tamamen bitiş olduktan sonra her sene sadece bır kere yaptırman lazm dedı bi sene daha hiç cıkmaz dedi seneyede aynı yaptırırsın dedı yanı bir seans bu sekılde 3- 4 kez yaptırdıgında ömürlük olur dedi.bende düşündüm çok uygun fiyata anlastım senede bir kerede birer seans yaptırırım nolcak sonucta kadın dürüst bir şekilde açıkca söyledi durum böyle böyle diye.ayrıca alex dıyenler bıze öyle dıyorlar nerden bılcezkı makıne alex mı ıpl mı bunu biz bilemeyizki belkı alex deyıp ıpl yapcaklar.sadece sunu sormak ıstıyoru yaptıranlara bn ılk seansıma gdııcem bu ay randevu aldım makınenın normal ıplmı lazer ıpl mı oldugunu nasıl anlayabılırız.
Lazer IPL ne demek? Öyle bir şey yok. IPL var o kadar. Onu da bu forumu, onu geçtim bu başlığı okusaydınız ne kadar gereksiz ve kötü bir yöntem olduğunu görürdünüz. Modern ağda yazmaktan herkesin dilinde tüy bittiYazık verdiğiniz paraya. Gitmeyin kesinlikle. Tüylerinizin durumu Alex'e uygunsa mutlaka onu yaptırın. Nasıl anlayacağız diye bir şey mi var hepsinin bir yöntemi var. Alex tene temas etmeden soğukhava üfleyerek atış yöntemiyle yapılıyor. IPL ise bildiğim kadarıyla jelli ve temas halinde yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?