İphone yedekleme

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
allah baska dert vermesin tabi de hakikaten bana dert oldu, telefonumda bir cok video ve fotograf var, bunlari bilgisayara atip ordan acmak izlemek istiyorum ama biz mi beceremiyoruz yoksa iphone boyle bir ozellik mi yok anlamadim. İtunes zimbirtisiyla Yedekleme yapiliyor evet, ama bilgisayarda bunlari goeuntuleyemiyorum, Varmidie bunun bir yolu yontemi, yoksa bu videolari sadece internetten yada telefondan mi goruntuleyebilirim ?

I cloud yedekleme kısmında fotoğraflar açıksa yedeklenen fotoğraflar bilgisayarda görünmez. Bilgisayarınızdan ı cloud hesabınızı açın ordan bakabilirsiniz. Bilmiyorum anlatabildim mi

Fotoğraflar yazan yer açıksa görünmez yedeklenen fotolar

Eklentiler

• 8DF3A666-9681-44A6-8F30-B5ED6802F425.webp
    8DF3A666-9681-44A6-8F30-B5ED6802F425.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 50
Bende ıcloud hesabından fotolarımı görüyorum ama pc ye atamıyorum.
USB kablo ıle bağlayınca bu seferde tüm fotoları vıdeoları goremıyorum. Nasıl hafıza kartına alabılırım. Bende sormuş olayım

Şarj kablosu ile bilgisayara bağlayın, bu bilgisayara güven deyin, sonra bilgisayarım içerisine girin sanki flash bellek gibi fotoğraf ve videolara ulaşacaksınız. Sadece kopyalamaya izin veriyor bilginize.

Sağ üst köşede bulut simgesi var kopyalamak istediğiniz resminin üzerine tıklayın daha sonra bulut simgesine tıklayın öyle yükleniyor

iPhonunun usb kablosuyla telefonunuzu pcye bağlayıp fotoğraf dosyalarını kopyalayabilirsiniz.

Şarj kablosu ile bilgisayara bağlayın, bu bilgisayara güven deyin, sonra bilgisayarım içerisine girin sanki flash bellek gibi fotoğraf ve videolara ulaşacaksınız. Sadece kopyalamaya izin veriyor bilginize.

Bu sekilde denedik ama olmadi iste normalde boyle yapiyordum eski telefonumda ama, o yuzden cuvalladim, tekrar bi kurcalayayim sagolun:KK200:

Back
X