iPhone teller..

Nickimnick

Sağlıkla gel bebeğim.
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
5.712
6.138
448
IPhone 6 plus kullaniyorum gecen iphonelerle ilgili arkadasimla konusuyordum..
Iste mesela esim apple kimliginin sifresini alsa internet uzerinden baksa..
Ben kiminle me yazismisim ne olmus hersey gozukurmus bu dogrumu?

İnternetin varsa araştır google'dan çıkar kesin. Benim bilgim yok.

Bakiyorum ama Hicbirsey anlamadim yinede tesekkurler:)

Benim iphone ile ilgili tek bildiğim konumdan öğreniliyormuş nerde olduğu.
Ama bu yazışmalarının falan görmesini zannetmiyorum açıkçası. Özel bir şey o sonuçta. Konumda öyle o izin vermese sen bakamazsın nerdeymiş diye..

emin değilim ama sanırım görünüyor çünkü eşimde de bende de 6 plus var ve eşim her yazışmamı biliyor
telefonumu karıştırdığını sanmıyorum çünkü telim 7/24 yanımdadır benim
ama böylr bi uygulama varsa öğrensem ben de keşke

Korktum

valla sıkıntılı bir durum yeri geliyor sinirimi bozuyor arkadaşlarıma çekiştirip rahatlamak istiyorum ama korkumdan yapamıyorum bi kere yaptım dan dan hepsini yüzüme vurdu ben şok tabii
eğer çekindiğin bişe varsa telefonunda, saklama sil ne olur ne olmaz

Siliyorum valla Ama iste nete girdiginde gormesinden korkuyorum sildiklerimide

Konuşma derken??

SMS içeriği vs göremez. Silin gitsin onları.

Icloud yedekleme yapıyorsanız silseniz dahi fotolarınızı görür. Icloud üzerinden foto kısmını kapatmanız Lazım.

Kastettiğiniz whatsapp ise sohbet yedeği tutmayın olsun bitsin. Zaten whatsappı yedekleme yapıyorsanız bile ıcloud hesabınıza giriş yapıp okuyamaz. Ancak programı kaldırıp tekrar kurması Lazım gene sizin telefonunuzdan.

Son bişi ortalıktaki bilgisayarlarda whatsapp yüklü MÜ program olarak bi karıştırın. Sizin hesabınız üzerinden oraya programı kurmuş ve Eşzamanlı olarak size gelen Mesajları okuyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…