iphone 4 e kapak/kılıf arıyorum

Helena

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
11.322
2.764
448
merhaba arkadaşlar iphone 4 model cep telefonuma ucuz güzel bir kapak arıyorum
ellerinde telefon değiştirmş olanlar varsa
ya da fazladan sıkıldıkları kapaklar olmuş olabilir
bekliyorum....

ucuz bir şey arıyorsan
pazarda bile bulursun canım. kargo parası falan bence bır kapak için uğrasılmaz.
10, 15 tl pazarlarda

Son düzenleme:
3 4 tane alacaksan istediğin rengi 7.50 tl.den yollayabilirim bu silikon düz renk kapaklar için geçerli.kapaklı kılıflar da 12.50

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar iphone 4 model cep telefonuma ucuz güzel bir kapak arıyorum
ellerinde telefon değiştirmş olanlar varsa
ya da fazladan sıkıldıkları kapaklar olmuş olabilir
bekliyorum....

Canım benim eski telefonum ıphone 4'tü bende şeffaf ekran ve arka koruyuculardan var dört çift istersen uygun fiyata bırakırım.

Telefoncularda tanesini 10 tl'den taktıkları şu özel yapıştırmaları şeffaf koruyuculardan bahsediyorum.

ucuz bir şey arıyorsan
pazarda bile bulursun canım. kargo parası falan bence bır kapak için uğrasılmaz.
10, 15 tl pazarlarda

ya mesela 15 -20 tl lik kapağı 5 tl ye bulursam alırım yoksa dediğin gibi
hani taşlı tuşlu güzel kapaklar olursa elinde kalmışsa birinin o şekilde alabilirim.
hem alacağım kişinin elinde boş boş durmamış olur hem benim işim görülür.

Son düzenleme:
3 4 tane alacaksan istediğin rengi 7.50 tl.den yollayabilirim bu silikon düz renk kapaklar için geçerli.kapaklı kılıflar da 12.50

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sıfır fiyatına veriyorsun canım kalsın

canım 4 çiftte çok fazla yaa benm telefoncum 5tlden takıyor ama 4ünü daha uygun bırakacaksan alayım ve kargo da var

canım 4 çiftte çok fazla yaa benm telefoncum 5tlden takıyor ama 4ünü daha uygun bırakacaksan alayım ve kargo da var

Dört çiftini 20 tl'den veririm ancak çünki burada 10 tl'ye takıyorlar telefoncuyada götürsem o fiyata ancak satarım. Demek sizin orada daha uygun cnm..

Dört çiftini 20 tl'den veririm ancak çünki burada 10 tl'ye takıyorlar telefoncuyada götürsem o fiyata ancak satarım. Demek sizin orada daha uygun cnm..

demek ki canm çok ihtiyacm olmaz şimdi 4üne de teşekkr ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…