iPhone 16 pro alsam mı 83 bin tl?

yenibirsayfa00

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
253
-14
Kızlar selam bende iPhone 11 var. Kamerasının kötüleştiğini düşünüyorum. Sonuçta baktığımızda 5 sene olmuş. iPhone 16 yı hiç beğenmedim tasarımını vs. (64k TL)
iPhone 16 pro(83k TL) yu beğendim ama iPhone 17 bence daha güzel olacak. Ama telefonum da yavaşladı gibi de.
iPhone 15 (57k TL) baktım ama kamerası proların hep daha iyi yazmışlar. iPhone 14 de 47 K tl. Kullananlar var mı? Sizce fiyat performans olarak hangisi? iPhone 11 i satabilir miyim sizce?

Bende de 11 var dün baktım. 16 pro ve 15 pro arasında kararsız kaldım. Maxlerin sadece ekranı daha büyük. Büyük ekran sevmediğim için eledim. Vatanda 11 alıp 15 pro için fiyattan düşüyorlar. 16 pro için takas desteği yok dediler. Seneye 17 yi aldak bu sefer elimizdeki telefon çöp olacak. Şimdi 12 bin liraya geri alıyolar. Bende kararsızım 🤭 Ama alımca da uzun bir süre kullanıyoruz 16 daha cazip gibi bilemedim

Bende de 11 var dün baktım. 16 pro ve 15 pro arasında kararsız kaldım. Maxlerin sadece ekranı daha büyük. Büyük ekran sevmediğim için eledim. Vatanda 11 alıp 15 pro için fiyattan düşüyorlar. 16 pro için takas desteği yok dediler. Seneye 17 yi aldak bu sefer elimizdeki telefon çöp olacak. Şimdi 12 bin liraya geri alıyolar. Bende kararsızım 🤭 Ama alımca da uzun bir süre kullanıyoruz 16 daha cazip gibi bilemedim
iPhone 11 İ 12 bin tl ye satsak sonra gidip Apple dan alsak oluyor mu yoksa illa vatandan mı almak gerekiyor?
Ya ben de düz 16 düşünüyodum (64k) olan ama tasarımını hiç beğenmedim. 16 pro düşünüyorum şu an (83k)

Bende 14 promax var
Baska bır telefona ıhtıyac duymadım ama dun 16 ile konserde en son sırlardan full zoom yapılmış video gordum cok guzel cekmıslerdı.
Yanı param olsa alırdım ama standart bır ınsan ıcın taksıtle veya kredı vs ile alınacaksa pahalı .
Yanı bütce meselesi

14 pro kullanıyorum telefon sorun çıkarana kadar da kullanıcam valla 😂 çok saçma sapan fiyatlar. ben 14ten memnunum. telefonum bozulsa su an yüne 16 almam 🥲😂

iPhone 11 İ 12 bin tl ye satsak sonra gidip Apple dan alsak oluyor mu yoksa illa vatandan mı almak gerekiyor?
Ya ben de düz 16 düşünüyodum (64k) olan ama tasarımını hiç beğenmedim. 16 pro düşünüyorum şu an (83k)
Olur canım tabi ki başka yerde de satılır. Mesela teknosaya da sordum 7k dedi dışarda satmanız daha mantıklı olur dedi satıcı. Telefoncular daha yüksek verir falan dedi arkasına. Alırsam vatandan alırım çünkü bulunduğum ilde apple yok 😅
Tasarım cidden çok kötü geldi bana da. Pro daha güzel. X modelini andırıyo. Bakalım bu gidişle ben alamıcam gibi 😂

X