- 4 Ekim 2009
- 322
- 1
- 43
- Konu Sahibi karazeytin
bu arada söylemeyi unutmuşum, kızın çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnmopuyorumnanaktangüle güle kullanın çok ciciler
saol cnm.daha güselleri adaşının olur inşallahçok güzel ciciler saglıkla buyusun ınsallah kızın
benım pamugumun adıda ıpek olucak kısmetse,bıraz daha zaman gecsın artık bı ıpek kızın hazırlıkları topıgıde ben acarım opuyorumnanaktan
saol cnmopuyorumnanaktanAy bayıldım ya...Güle güle kullansın..çok güzeller
güzel dileklerin için saol bitanemzeytinim herseyi cok güzel ipek kizimizin zemuszemus
en ince ayrintisini bile düsünen bi annesi var cok sansli
cok güzel olmus cok begendim hatta esime bile gösterdim oda bayildizemuszemus
iyi günlerde kullanin canim saglikla büyüt ipegini :asigim:
süpersin zeytinim ayrıca gördüm o güzel gelinlikli reminide benden kaçmadı.sende ayrıca çok güzel bir gelinmişsin.iyi yapmışsın zaten yatak odan genişmiş canım hayırlı doğumlar dilerim.bebeğini merakla bekliyorum çok çok güzel ve senin gibi onu en ince detayına kadar düşünecek annesi olduğunuda biliyorum.hayırlısıyla kurtulursun İnşallah canım dualarım ve kalbim seninle....a.s.
gerçekten herşey süper güzel olmuş...söyleyecek çok fazla söze gerek yok.yüce rabbim ipeğinizle ve ailenizle saglıklı sıhatli uzun ömür nasip etsin...ellerinize saglık...