- 22 Haziran 2009
- 147
- 0
- Konu Sahibi karazeytin
harika hepsiiiiiiiii allah uzun ömürler versinn :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerine emeğine sağlık, ne kadar özenli güzel bir hazırlık bunlar, bayıldım resmen... Miniğinle mutlu huzurlu bir ömür dilerim sana... sağlıkla kucağına almak nasip olsun... Çok güzel hazırlık yapmışsın... :))
canım iyi bişey almak istiyorsanherşeyiniz çok güzel olmuş eline emeğine sağlık.
muyanın terlikleri geçen gün eczanede benimde dikkatimi çekdi ama ayaklar benim artık insan boyutundan çıkdıgı için olmadı :sinifsinif:
bütün lohusa gecliklerimi pijamamı çok özenerek aldım o canım cicilerin altına uyduruk bi terlik çok sinir oldum gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek gibi bişey kaydirigubbakcemile3
saol bitanemopuyorumnanaktanherşey çok güzel cnm sağlıkla kullansın ipek kızın
bende senin gibi biçok şeyini kendim yapmıştım hevesle yapıyor insan
bebk şekerlerimizde aynı renkler farklı sadece kendim yapmıştım bende
güzel günlerde dağıtın inşallah şekerlerinizi cnm,hayırlı doğumlar
çok beğemdim yaa ne kadar beceriklisiniz maşallah... Beşiğiniz ,şekerlerimiz müthiş olmuş. Bende kendim yapmak istiyorum şekerlerimi hamile değilim henüz ama neyse.. nerden aldınız aparatları..
ayyyyyyyyy karazeytınncim ne kadar tatlı olmuşlarrrrr..allahımm miniğini içinde hayal edemiyorum...harıka olmuş..ellerıne sağlık....
bu prensesime ilk kez ördüğüm karpuz dilimli patiği
biraz acemi işi oldu ama en azından kendi ellerimle kızıma bir şey örmüş olayım dedim
ne güzel eşyalar bunlar güle güle giysin inş
Canım bebişin hepsini güle güle kullansın inşallah:) Allah bir ömür boyu huzur mutluluk versin...