resim eklemeyi bilmiyorum ama ugrasicam ipek keseler aktarlarda ve kozmetik magazalarda var eger isim vermek sakincali degilse nereden aldigimi ve markasini yazayim
nereden aldıgını yazar mısın bende almak istiyorum.bunu ne sıklıkla kullanıyorsun
gratis de satılıyor canım ben orda görünce denemeye karar verdim
Her dus aldigimda yaptim kese.Epilasyon olarak sir agda kullaniyorunbugun tamda gratisten alsveris yapmstım.ben o keseleri görmüstüm evet ama bu işe yaradıgını bilmiyordum çok iyi ya bende alcam bu hafta.ne kadar süre sonra farkı hissettiin.birde agda mı yaptırıyorsun makina mı
:) aynen oyle..sadece bacaklar degil kollarin da da ipek gibi gorunuyor ve parliyor..bu kese olayı acayip bisi bebek poposu gibi oluyor çok güzel
benimki de ipek gibi degil biraz keten kumaşa benziyor dogal renkte.Ben yuzume de yaptım zaten banyoda ılk yuzume yapıyorum sonra vucuduma.Ambalajının arkasında kullanım seklı yazıyor zaten ben de burda bahsettım nemli vucuda nemlı kese ile kese yapılacakben normal kese almak ıcın gıttıgımde bunu görmüştüm bikac ay öncesınde.böyle 1 tl di.baktım renk renk bıde bundan alayım yuzumu yıkarım ıpek kese yazıyodu ustundekı posettede arkasında nasıl yapılcak dıye bır kagıdı yoktu.mınt yesıl rengıde görunce aldım.sadece orjınal posetın ıcınde öylece duruyodu.ıpek yuze zarar vermez dıye düşündüm.böyle naylon kumas gibi.sizinkide böylemi yoksa kuması dahamı farklı.ben japon pazarı forbest denılen bır magazadan aldm.
sagolasın senden de razı olsunKese süper bir şey ya bugün aldım denedim bütün batıklarım çıktı. Allah razı olsun arkadaşım.
insallah faydasını gorursun kolay gelsınbende dün watsonsdan almıştım bide limon tuza başladım bugün lekeler ve batıklar için inş faydalı olur gelişmeleri yazarım size kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?