İpek gibi ayaklar

gve

Meriç Ege
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2014
2.113
3.363
208
istanbul
merhaba kızlar. size kendi uygulağım hatta eşimede uygulattığım bir karışım tarifi vereceğim. bir kaba 2 çorba kaşığı vazalin, 1 çorba kaşığı nemlendirici krem, bir çorba kaşığıda bedem yağı karıştırıyoruz. ve gece yatmadan önce ayaklarımıza sürüp yatıyoruz. sabah kalktığımızda ayaklarımız nemli ve çok bakımlı oluyor. denediğinizde ayaklarınıza hayran kalacaksınız....

hımm olabilir aslında her gece mi uygulanıyor hafta da bi kaç gün mü??

Vazelin ve yağı karıştırarak denemiştim ayaklarım yumuşacık ve pürüzsüz oluyordu. yalnız 2 3 gün yapmayınca benim topuk kısımlarım da pürüzler ortaya çıktı :S Daha sonra internetten araştırdım şimdi uyguladığım kürde, sıcak suyun içine bir kaç damla sirke damlattıktan sonra suyun içinde ayaklarınzı 30 dk beklettiğinizde pürüzsüz ayaklara sahip olabiliyorsunuz :)

sirkeli suyu çok yaptım gayet güzel oluyor. fakat çok yorgunsanız bu karışımı sürüp çorabınızı giyip uyuyabilirsiniz :)

sodalı suda bekletmekte çok iyi geliyor..

Reactions: gve
rica ederim yardımcı olursam ne mutlu:) paylaşım önemli:)

Yazılanlar için çok teşekkür ederim, ben çok önem veriyorum bakımlarına en kısa zamanda deneyip sonucu yazacağım..

Vazelinin bir süre sonra topukları sararttığı ile ilgili yorumlar okumuştum , ne derece doğru bilemem tabii .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…