Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 40 çok armineleri sezonda 75 den aldım ben sezon sonunda 50 ye falan veriyolar belki daha uyguna bile bulunabilirYok ben daha oncede aldm burdan armine yeni sezondu ve 20 tlydi :) yani arkdslar sklms oluyr vs. Zatn 40 tlye gercktn armine falan bulabliyrm blndgm yerde ben yanls anlamayn elestrmek gbi bir nedenle sylemyrm butcem buna uygn :)
Canm teskkr ererm ipek esarp istgrm
Bu ne kadar takas düşünürmüsün
Ben de özel tasarım var canlı renklerle yapılmış şöyle bişeyben aslnda daha canlı renkler istiyrm![]()
canm fyt nedir?Ben de özel tasarım var canlı renklerle yapılmış şöyle bişey
Eki Görüntüle 1334291
canm yeşilmsi olan fyat nedir?Canım bende şunlar var ekliyorum Eki Görüntüle 1334280 Eki Görüntüle 1334282 Eki Görüntüle 1334280 Eki Görüntüle 1334282
Canım bunu bana kuzenim italyadan getirmişti türkiyedeki çakmalardan diil tek kusuru küçük defosu var marka yazan yerin karsı ucunda etiket izi var ama içte kalıyo gözükmüyo zaten etiketini sökmüştüm ben kullnırken ama orjianl oldugnu anlamanız için teğelledim luois vittion marka ama kullandıgım in epey bi süre 30tl düşünüyorum siz ne kadar düşünürsünüzcanm yeşilmsi olan fyat nedir?
25 tl düşünüyorum canımcanm fyt nedir?