Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkr ederm ben daha uygn bsyler dusunuyrm :)Bende var tane 40 tan veririm
Canm vizyon ipek mi ya onu hc kullanmadm da ben :) bi goreblr mym hatta satmak istedklern varsa onlari da bi goreym :) yani burda cok gordm 15-25arasi satan arkds oyle bsy bakiyrmcnm ne kadarlik dusunuyorsun bende hepsinden var ama vizyon marka olan bir tane var hic kullanmiyorum onu verebilirim akerleri falan kulaniyorum ama sıkıldım o esarplarimdan arkadaslar ya ayni marka ESARPlari TAKAS yapsak ne guzel olurdu![]()
Tesekkr ederm ben daha uygn bsyler dusunuyrm :)
Yok ben daha oncede aldm burdan armine yeni sezondu ve 20 tlydi :) yani arkdslar sklms oluyr vs. Zatn 40 tlye gercktn armine falan bulabliyrm blndgm yerde ben yanls anlamayn elestrmek gbi bir nedenle sylemyrm butcem buna uygn :)daha uyguna ipek bulursan kacırma derim ama kimse ipek eşarbı kolay kolay ucuza vermez veriyorsa ya çok yıpranmış eşarptır ya da gerçekten paraya cooook ıhtıyacı vardır. aker armine gibi eşarplarda ipek oranı nettir yani emin olabilirsin ama vizyon piramit gibilerde %100 ipek cok zoor
dediğim gibi herkes vermez bulursanız alın tabi. kolay gelsin.Yok ben daha oncede aldm burdan armine yeni sezondu ve 20 tlydi :) yani arkdslar sklms oluyr vs. Zatn 40 tlye gercktn armine falan bulabliyrm blndgm yerde ben yanls anlamayn elestrmek gbi bir nedenle sylemyrm butcem buna uygn :)
Tmm cnm foto ekler msn esarplar icn hepsne toplca karr verelmbende var hatırası kötü diye isteniyorum pirAMİTİN 45 E ALINMIŞTI galiba 5 tl olur foto atarım bir de eski ipeklerden var annelerimizin kullandıklarından ama onlar da hala modada tarz.düşünürseniz foto iletirim birdeözelinize çok foto ilettim istediklerinizi fotoladım cevap bekliyorum lütfen.
BakablrmBende ipek esarp var kizlar adeti 22 tl 2 adet var dusunen olrsa ozelden yazabilr mi ? Bu konuyu tekrar bulamayabilirm istanbul ici eldn teslim edebilirm toplamda 44 tl ye 2 adet gercek ipek modern