İp gibi kanlı akıntı

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
135
27
13
25
Kızlar reglime 2 gün var bugün tuvalette akıntımın içinde ip gibi kırmızı kan gördüm ama regl olsa akıntı olmaz anlamadım yani ve hamilelik istiyorum bunun onla bir alakası olabilir mi hastalık veya enfeksiyon tarzı bir şey de tok doktor kontrolüne gidiyorum sık sık böyle bir durum yaşayan var mı aranızda yerleşme kanaması falan olabilir mi

Bazen adetiniz geç sökülür ve bu başlangıçtır geçen ay benim de böyle başladı ve 3 gün sürdü çok heycanlanmıştım. Tabi yerleşme kanaması da olabilir ama adetiniz de sökülebilir. Adet gününüzü bekleyin gelmezse test yapın:)

Yani daha 2 gün var adete ama evet dediğiniz gibi de olabilir umarım yerleşmedir artık çok üzülüyorum her ay regl görünce

Yani daha 2 gün var adete ama evet dediğiniz gibi de olabilir umarım yerleşmedir artık çok üzülüyorum her ay regl görünce
Çok iyi anlıyorum ama çoğu zaman bende bu sefer yerleşme diyip hayal kırıklığı yaşıyorum bekleyin gününüzde gelmezse test yapın umarım hamilesinizdir

Herhangi bir rahatsızlığın var mı gebe kalmada sıkıntı falan adet gecikmesinde de böyle şeyler olabiliyor bende de daha önce oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…