ip atlamak göğüslerde sarkmaya neden olurmu

sonbahar1991

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
158
104
33
Arkadaşlar ben şimdilik kilolu bir bayanim ve kilolarimdan kurtulmak için diyetisyene gidiyorum. Doktorum bu hafta bana 40 dk kondisyon bisikleti bikaç egzersiz ve 100 tane ip atlamami söyledi. Fakat ip atlama konusunda endişelerim var . Zaten iri gögüslerim var ve dogum yapip emzirdiğim için ve kilo alip verdigim icinde biraz yirtiklar ve haliyle sarkmalar oluştu. İp atlamanin daha fazla sarkma yapacağinda endişeleniyorum ve çekindiğim için doktoruma soramadim. Bu konu hakkinda tecrübeniz veya bilginiz varsa paylaşirsaniz çok mutlu olurum. Zaman ayirdiğiniz için teşekkür ederim...

Sarkma yapmaz ancak ip atlarken rahatsız edecektir. Sadece ip atlamak değil, kardiyo temelli tüm sporlarda spor sütyeni kullanmanızı öneririm. Ama iyilerinden seçin, nefes aldıracak kadar gevşek ama göğüsleri kavrayacak kadar sıkı olmalı. Sağlık söz konusuyla ekonomik olana değil, kaliteye bakın. Benim ekonomik diye aldığım spor sütyenleri hiç işe yaramadı çünkü.

Spor sütyeni kullandiğimda rahatsizlik hissi ortadan kalkacakmi ve normal sütyen numarama göremi seçmeliyim

Spor sütyeni kullandiğimda rahatsizlik hissi ortadan kalkacakmi ve normal sütyen numarama göremi seçmeliyim
Denerseniz daha iyi olur. Spor sütyenleri vücudunuzu sımsıkı saran ve göğüsleri sıkıştıran bir giyim eşyası, böylece ne kadar sıçrarsanız sıçrayın göğüsleriniz hareket etmez. Giydiğiniz anda rahat hissettiğiniz spor sütyeni sizin için uygundur. Spor eşyası satan markalardan almaya çalışın; nike, adidas gibi. Orada deneme şansınız da olur, üstelik size yardımcı da olurlar.

Çok teşekkür ederim yardiminiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…