Arkadaşlar 3 gün önce ip askı yöntemiyle orta yüzümü kaldırttım deneyimlerimi siizinle de paylaşmak istedim
1- Yapılan uyuşturucu iğneyle hiçbir şey hissetmiyorsunuz
2-İşlem sonrası gözle görülür bir şekilde yüzünüzde kalkma oluşuyor
3- benim yüzüm işlemin hemen sonrasında morardı ve ödem oluştu ( yani yaptır sonra işine git olayı tamamen fasa fiso). 3 gündür işe gitmedim
4- Konuşmamızda sıkıntı yok yalnız kahkaha atamazsınız fazla açamazsınız zaten böyle bir şey yaparsanız ipler yerinden oynar eski haline gelirsiniz
5- Yüz üstü veya yan yatamazsınız çok acıyor ben bunda çok büyük sıkıntı çektim sırtüstü yatmak resmen kabus
6-yüzümde göçükler var doktor bunların normal olduğunu geçeceğini söyledi
7- ağızdan ve krem olarak antibiyotik alıyorum ağrı ilk 2 gün vardı şimdi hiç yok
8- ücret ödemedim çünkü bana daha önce yaptırdığım işlemi hiç beğenmedİğim için bu işlemi bedava yaptılar
Sormak istediğiniz bişey olursa yazabilirsiniz
1- Yapılan uyuşturucu iğneyle hiçbir şey hissetmiyorsunuz
2-İşlem sonrası gözle görülür bir şekilde yüzünüzde kalkma oluşuyor
3- benim yüzüm işlemin hemen sonrasında morardı ve ödem oluştu ( yani yaptır sonra işine git olayı tamamen fasa fiso). 3 gündür işe gitmedim
4- Konuşmamızda sıkıntı yok yalnız kahkaha atamazsınız fazla açamazsınız zaten böyle bir şey yaparsanız ipler yerinden oynar eski haline gelirsiniz
5- Yüz üstü veya yan yatamazsınız çok acıyor ben bunda çok büyük sıkıntı çektim sırtüstü yatmak resmen kabus
6-yüzümde göçükler var doktor bunların normal olduğunu geçeceğini söyledi
7- ağızdan ve krem olarak antibiyotik alıyorum ağrı ilk 2 gün vardı şimdi hiç yok
8- ücret ödemedim çünkü bana daha önce yaptırdığım işlemi hiç beğenmedİğim için bu işlemi bedava yaptılar
Sormak istediğiniz bişey olursa yazabilirsiniz