İp askı deneyimim

maniks

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
8
2
6
49
Arkadaşlar 3 gün önce ip askı yöntemiyle orta yüzümü kaldırttım deneyimlerimi siizinle de paylaşmak istedim
1- Yapılan uyuşturucu iğneyle hiçbir şey hissetmiyorsunuz
2-İşlem sonrası gözle görülür bir şekilde yüzünüzde kalkma oluşuyor
3- benim yüzüm işlemin hemen sonrasında morardı ve ödem oluştu ( yani yaptır sonra işine git olayı tamamen fasa fiso). 3 gündür işe gitmedim
4- Konuşmamızda sıkıntı yok yalnız kahkaha atamazsınız fazla açamazsınız zaten böyle bir şey yaparsanız ipler yerinden oynar eski haline gelirsiniz
5- Yüz üstü veya yan yatamazsınız çok acıyor ben bunda çok büyük sıkıntı çektim sırtüstü yatmak resmen kabus
6-yüzümde göçükler var doktor bunların normal olduğunu geçeceğini söyledi
7- ağızdan ve krem olarak antibiyotik alıyorum ağrı ilk 2 gün vardı şimdi hiç yok
8- ücret ödemedim çünkü bana daha önce yaptırdığım işlemi hiç beğenmedİğim için bu işlemi bedava yaptılar
Sormak istediğiniz bişey olursa yazabilirsiniz

Geçmiş olsun. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur. Beğenmediğiniz işlem neydi? Bir de nerede yaptırdınız askıyı?

2 mesajında birbirinin tersi. Birinde ip koptu kimseye tavsiye etmediğini yazmışsın. Diğerinde tam tersi. Hangi mesajın doğru? 2 mesajın var. İkiside yanıltıcı !!

Geçmiş olsun. Umarım sonuç dilediğiniz gibi olur. Beğenmediğiniz işlem neydi? Bir de nerede yaptırdınız askıyı?
Çok teşekkür ederim inşallah beğenmediğim işlem gözaltı ışık dolgusuydu askının yerini size özelden yazayım
2 mesajında birbirinin tersi. Birinde ip koptu kimseye tavsiye etmediğini yazmışsın. Diğerinde tam tersi. Hangi mesajın doğru? 2 mesajın var. İkiside yanıltıcı !

Öncelikle selam badem gözü yaptıralı 3 sene oldu ordaki deri ince 2 ip atmışlardı tutmadı attı bende yaşadığımı anlattım orta yüze gelince 4 ip sağında 4 ip sol yanağıma atıldı daha 3. Günümdeyim deri daha kalın ne olacağını açıkçası bilmiyorum şimdiden çok memnunum diye yazmadım farkındaysan biraz zaman geçsin memnun kalıp kalmadığımı yazıcam

İnşallah her şey çok güzel olur. Sonucu yaz lütfen.

İnşallah her şey çok güzel olur. Sonucu yaz lütfen.

İnşallah şu an göçük ve ödem var yazıcam
Edıt:göçüklerin geçmesi 1 ayı buldu sonra ara ara yüzümde elektriklenme gibi bir acı hisettim sonra o da geçti etkisine gelince bende sanırım 6 ay gibi bişey kaldı sonra aşağı indi yine yüz ama tesellim içerde tahribat yapıldığı için kolajen üretimim arttı cildim daha parlak gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…