- 1 Aralık 2015
- 2
- 0
- 1
- 34
Mrb , bende yaptırmak istiyorum. Klinik bilgilerini paylaşır mısın rica etsem ?ben üst ön 2 dişim için yaptırıyorum, hatta dün aldım plağımı şuan takıyorum 1 gece bile fark etti inanamadımm.. biraz ağrılı tabi..
fiyatıda
200 tl
sol ön dişim diğerinden ortalama 0.5-0.7 mm önde onu geriye bastırmak için sanırım bu yüzden bu kadar ucuz oldu
Ya bu çok daha güzel bi olay çünkü ben istanbuldayım zaten , DR ismini paylaşırsanız bulabilirimArkadaşlar kaç yıl önceydi o işlem şuan klinik sahibi istanbula gitti, iletişimim yok ne yazık ki..
Canım epey olmuş yaptırali ama memnunmusun merak ettim bide hangi şehir de yaptırdın2000 lira sadece üst yaptıryorum peşin. alt üst tam 2 katı fiyat oluyor. şu anda kampanyadalar yakında bitecek
Canım merhaba hangi il de yaptırdın memnun musun baya olmuş eskiye dönmedi demiben üst ön 2 dişim için yaptırıyorum, hatta dün aldım plağımı şuan takıyorum 1 gece bile fark etti inanamadımm.. biraz ağrılı tabi..
fiyatıda
200 tl
sol ön dişim diğerinden ortalama 0.5-0.7 mm önde onu geriye bastırmak için sanırım bu yüzden bu kadar ucuz oldu
ben özel dişçide yaptırıyorum
fotoğraflarımı ekliyim şaşırcaksınız ya..
bildiğiniz 200 tl ödedim tabi bu bana verilen fiyat kar almıyorum dedi
önce
Eki Görüntüle 398354
Eki Görüntüle 398358
taktıktan 1 gün sonra..
şuan daha da oturmuş ve düzelmiş durumda
dudaklarım aşırı kurudu bu aralar sık diş fırçalamaktan nemlendirici sürüyorum şuan düzeldiler allahtan
görüntü kirliliğimden ötürü özür :))
Eki Görüntüle 398355
Eki Görüntüle 398356
Eki Görüntüle 398357
adı nedır ben ıst dayımKızlar benim dişçim istanbula taşındı fakat İzmitte Barista kafenin üstünde Serkan Emen var oda onun arkadaşıydı onunla görüşebilirsiniz
Ben izmirde invisalign yaptırıyorum şu an doktor çağrı bey alsancakta tedavi şekli çok güzel aşşırı konforlu benceMerhaba :) internette araştırma yaparken Invısalıng konu başlığı altında fotoğrafınızı gördüm ön iki dişiniz için yaptırdığınızı söylemişsiniz ben de ön dişlerim için yaptırmak istiyorum .Yalnız iki diş için kalıplar hangi boyutta oluyor ve genel tedaviniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Risus Papatya böceği
Canım kime yaptırıyorsun ismini de yazarmışsın birde ortodonti uzmanımı?Ben izmirde invisalign yaptırıyorum şu an doktor çağrı bey alsancakta tedavi şekli çok güzel aşşırı konforlu bence
Evet ortodonti uzmanı çağrı şibalCanım kime yaptırıyorsun ismini de yazarmışsın birde ortodonti uzmanımı?
Ben izmirde invisalign yaptırıyorum şu an doktor çağrı bey alsancakta tedavi şekli çok güzel aşşırı konforlu bence
Canım kime yaptırıyorsun ismini de yazarmışsın birde ortodonti uzmanımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?