Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnvisalign yaptıranlar, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
- Konu Sahibi baharkan
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar benim dişçim istanbula taşındı fakat İzmitte Barista kafenin üstünde Serkan Emen var oda onun arkadaşıydı onunla görüşebilirsiniz
Cevabın için teşekkür ederiz, istanbula taşınması daha iyi olmuş. Ben izmitliyim ama istanbulda yaşıyorum. Şuan doktor araştırıyorum sizin doktorunuzun ismi neydi acaba ?
nerde yaptırdığını ben de merak ediyorum lütfen aydınlat bizi
Kızlar benim dişçim istanbula taşındı fakat İzmitte Barista kafenin üstünde Serkan Emen var oda onun arkadaşıydı onunla görüşebilirsiniz
Merhabalar, risus arkadaşımızın gittiği doktoru buldum. bu hafta içi gidiyorum. Gittiğimde size bilgi veririm
İyi günler
- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
Merhabalar, risus arkadaşımızın gittiği doktoru buldum. bu hafta içi gidiyorum. Gittiğimde size bilgi veririm
İyi günler
Çok sevindim, ben de tam tel olaylarına girişmek üzereydim bir yerle bugünkü 20lik çekimim akabinde görüşmüştüm ciddi ciddi, iyi haberlerinizi ve detay (isim adres vb. gibi) bilgileri bekliyor olacağım, ilgin için teşekkür ederim.
Çok sevindim, ben de tam tel olaylarına girişmek üzereydim bir yerle bugünkü 20lik çekimim akabinde görüşmüştüm ciddi ciddi, iyi haberlerinizi ve detay (isim adres vb. gibi) bilgileri bekliyor olacağım, ilgin için teşekkür ederim.
Selam canım, mesajına burdan cevap verebiliyorum, yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyorum:2: yarın randevu aldım o doktora, akşama buraya yazmış olurum detayları
Selam canım, mesajına burdan cevap verebiliyorum, yeni üye olduğum için özel mesaj yazamıyorum:2: yarın randevu aldım o doktora, akşama buraya yazmış olurum detayları
Merhabalar,
Bulmuş olduğum doktora gittim, evet kendisi şeffaf plak yapıyor. Ancak benım dişime uygun olmadıgını söyledi. Tel ile düzelirmiş ancak. Ve tel öncesi 4 adet gömülü 20lik diş ameliyatı olmam gerekiyormus. Ama gitmenizi tavsiye ederim
Merhabalar,
Bulmuş olduğum doktora gittim, evet kendisi şeffaf plak yapıyor. Ancak benım dişime uygun olmadıgını söyledi. Tel ile düzelirmiş ancak. Ve tel öncesi 4 adet gömülü 20lik diş ameliyatı olmam gerekiyormus. Ama gitmenizi tavsiye ederim
neye istinaden ameliyat diyor? ben en az 8 doktora gittim. ve sırf gömülü oldukları için 20'lik dişlerin alınmasının gerekmeyeceğini söylediler. sadece 20'lik dişlerin alınmasında fayda var diyen benan oğuz oldu.
neye istinaden ameliyat diyor? ben en az 8 doktora gittim. ve sırf gömülü oldukları için 20'lik dişlerin alınmasının gerekmeyeceğini söylediler. sadece 20'lik dişlerin alınmasında fayda var diyen benan oğuz oldu.
benim gömülü dişlerin diğer dişleri zorluyormuş, röntgende resmen diş, diğer dişin köküne dayanmış. onları ittiği için çarpıklık oluyor dişlerde. Bu yüzden onların alınıp, dişlerin eski hale gelmesi için tel takılması gerekiyor.
- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
benim gömülü dişlerin diğer dişleri zorluyormuş, röntgende resmen diş, diğer dişin köküne dayanmış. onları ittiği için çarpıklık oluyor dişlerde. Bu yüzden onların alınıp, dişlerin eski hale gelmesi için tel takılması gerekiyor.
uygun olmadığına üzüldüm, umarım kısa zamanda 20liklerden kurtulur ve tedaviyle de dişlerini sağlığına kavuşturursun, isim ve adres verebilcek misin bu arada ben de bir görünmeyi istiyorum.
uygun olmadığına üzüldüm, umarım kısa zamanda 20liklerden kurtulur ve tedaviyle de dişlerini sağlığına kavuşturursun, isim ve adres verebilcek misin bu arada ben de bir görünmeyi istiyorum.
Teşekkür ederim, armağan yıldız- Donatım diş hastahanesi Kurtköy :)
- 16 Temmuz 2013
- 596
- 232
- 73
Teşekkür ederim, armağan yıldız- Donatım diş hastahanesi Kurtköy :)
sağolasın
- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
öyle böyle ben işimi ucuza kapattım tedavimde gayet başarılı ya amaaan
bende yaptrmayı düşünüyorum benım 1 yıl içerisinde düğünüm olacak bu yüzden tel taktırmak ıstemıyorum ama bu şeffaf plaklar mantıklı geldi. benım sadece ama sadece sol yan kesici dişim eğri, onun tedavısı ıcın yaptrmayı düşünüyorum bu plağı, fakat fiyatları ınternetten okuduğum kadaryla 7 8 mılyarmıs ama sen 200 tl ye yaptrdım demişsin. sanırım senınkıde tek diş içindi. böyle bir sey mümkün mü yani ben sadeece tek diş için istiyorum deyip, uygun fiyata bende yaptırabilr miyim ki acaba:S
ben üst ön 2 dişim için yaptırıyorum, hatta dün aldım plağımı şuan takıyorum 1 gece bile fark etti inanamadımm.. biraz ağrılı tabi..
fiyatıda
200 tl
sol ön dişim diğerinden ortalama 0.5-0.7 mm önde onu geriye bastırmak için sanırım bu yüzden bu kadar ucuz oldu
canım ne olur bana cevap çoğu doktor dedı ki sadece bır kaç diş için yapılamaz bu yöntem. ama senın yazın bana umut oldu ışık oldu. ne olur yardım eder mısın hangi doktor yaptı mümkün müymüş böyle sadece bır kaç diş için yaptrmak
- 20 Nisan 2013
- 1.052
- 583
- 323
ben üst ön 2 dişim için yaptırıyorum, hatta dün aldım plağımı şuan takıyorum 1 gece bile fark etti inanamadımm.. biraz ağrılı tabi..
fiyatıda
200 tl
sol ön dişim diğerinden ortalama 0.5-0.7 mm önde onu geriye bastırmak için sanırım bu yüzden bu kadar ucuz oldu
canimmm merhabaa benimde sol on disim otekilerdinden az ilerde canim :26: ... bende yaptirmak istiyorum bu yontemle ... sende bi etkisi oldumu , memnunmusun? Bide hangi hastanede hangi sehirde yaptirdin canim , yardimci olursan sevinirim , simdiden Tesekkurler
- 28 Ekim 2014
- 1
- 0
- 1
merhaba arkadaşlar, ben 7 aydır invisalign kullanıyorum ve tecrübelerimi paylaşmak istedim toplam 10,5 ay plak takıcam. ne kadar plak kullanıcağınız dişlerinizin durumuna göre değişiyor, ben dişlektim ama artık değil gibi bi şey :) büyük bi ilerleme oldu. bu arada invisalign'ı, tel sonrası takılan plaklarla karıştırmayın. görünüşüne gelirsek, şeffaf olduğunu biliyoruz artıkgerçekten dişte olup olmadığı belli olmuyo çok dikatli bakılması lazım. hatta şu ana kadar kullanmadığıma pişmanım çünkü çok memnunum 22 yaşındayım bu arada tabiki doktor çok önemli, unutmayın invisalign tedavisini her doktor yapamıyo sertifikası olması lazım. ben ANTALYA'dayım ve doktor ismi isteyen arkadaşlar için söylüyorum benim gittiğim DR. HASAN KAÇAROĞLU dişçiden aşırı korkan biri olarak (artık değilim) kesinlikle tavsiye ediyorum hem esprili hem de işinde iyi bi doktor. sorusu olan arkadaşlar varsa yazabilir
merhaba arkadaşlar, ben 7 aydır invisalign kullanıyorum ve tecrübelerimi paylaşmak istedim toplam 10,5 ay plak takıcam. ne kadar plak kullanıcağınız dişlerinizin durumuna göre değişiyor, ben dişlektim ama artık değil gibi bi şey :) büyük bi ilerleme oldu. bu arada invisalign'ı, tel sonrası takılan plaklarla karıştırmayın. görünüşüne gelirsek, şeffaf olduğunu biliyoruz artıkgerçekten dişte olup olmadığı belli olmuyo çok dikatli bakılması lazım. hatta şu ana kadar kullanmadığıma pişmanım çünkü çok memnunum 22 yaşındayım bu arada tabiki doktor çok önemli, unutmayın invisalign tedavisini her doktor yapamıyo sertifikası olması lazım. ben ANTALYA'dayım ve doktor ismi isteyen arkadaşlar için söylüyorum benim gittiğim DR. HASAN KAÇAROĞLU dişçiden aşırı korkan biri olarak (artık değilim) kesinlikle tavsiye ediyorum hem esprili hem de işinde iyi bi doktor. sorusu olan arkadaşlar varsa yazabilir
slm baharkan bende seffaf braket yaptırmak istiyorum siz kaça yaptırdınız acaba
Merhaba :) internette araştırma yaparken Invısalıng konu başlığı altında fotoğrafınızı gördüm ön iki dişiniz için yaptırdığınızı söylemişsiniz ben de ön dişlerim için yaptırmak istiyorum .Yalnız iki diş için kalıplar hangi boyutta oluyor ve genel tedaviniz hakkında bilgi verebilir misiniz? Risus Papatya böceği