ben üst ön 2 dişim için yaptırıyorum, hatta dün aldım plağımı şuan takıyorum 1 gece bile fark etti inanamadımm.. biraz ağrılı tabi..
fiyatıda
200 tl
sol ön dişim diğerinden ortalama 0.5-0.7 mm önde onu geriye bastırmak için sanırım bu yüzden bu kadar ucuz oldu
seninki basit bir şeymiş. benim dediğim plaklar Amerika'da yapılıp geliyor , ayrıca toplamda 21 plak kullanacağım.
Baharkan,
kampanya için ne zaman görüşmüştün? bana öyle bir kampanya olmadı, yok deniyor...
invisalign plağını kullanan arkadaşlar plak kullanırken çekilmiş resim koyarsa sevinirim...belli olmadığı söyleniyor
evet belli olmuyor çok dikkatli bakılması gerekiyor ama ilk 3-4 gün doğru düzgün konuşamıyosunuz benm 6. günüm anca alıştım :)
su konuyu hortlatayim bakayimkullanip tam olarak tedavisi tamamlanan var mi?bugun sormayi unuttum dr a acaba tedavi bittikten sonra dislerimiz yeniden egrilebilir mi bir zaman sonra?benim bugun aldigim fiyat 6500usd ne eksik ne fazla 2de implant yapilacak sonra
ben üst ön 2 dişim için yaptırıyorum, hatta dün aldım plağımı şuan takıyorum 1 gece bile fark etti inanamadımm.. biraz ağrılı tabi..
fiyatıda
200 tl
sol ön dişim diğerinden ortalama 0.5-0.7 mm önde onu geriye bastırmak için sanırım bu yüzden bu kadar ucuz oldu
fiyatıda
200 tl
fiyatıda
200 tl
nerde yaptırdığını ben de merak ediyorum lütfen aydınlat bizi
evet belli olmuyor çok dikkatli bakılması gerekiyor ama ilk 3-4 gün doğru düzgün konuşamıyosunuz benm 6. günüm anca alıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?