İlk tüp bebek tedavimde iki kaliteli 5.gün embriyo transferine rağmen tutmadı. Doktorum rahimden parça aldıktan sonra, başarısızlığın öldürücü hücrelerin biraz fazla olmasından kaynaklı olabileceğini söyledi ve ikinci denemede tekrar 2 tane 1.kalite 5. Gün embriyosu transfer edildi. Transferden önce intralipid serum takviyesi yapıldı ve 11.haftaya kadar 15 günde bir olmak üzere serum takviyesi yapıldı. 1 tanesi tutundu. 7.haftada kalp atışlarını duyduk her şey çok güzeldi hiçbir sorun yoktu fakat 11. Haftada gittiğim rutin kontrolde bebeğimin kalbinin yaklaşık 3 hafta önce durduğunu öğrendim kürtaj yapıldı,Allah kimseye yaşatmasın Bu yüzden kalan son serum takviyesini almadım. Acaba aranızda benim gibi bir sorun yaşayan oldu mu? İntralipid seruma rağmen başarısızlık yaşayan? Dondurulmuş 5.gün embriyolarım var kendimi toparladığımda tekrar denemek istiyorum ama çok korkuyorum yine hayal kırıklığı yaşamaktan,bu yolda yürüyenlerin bildiği gibi çok zorlu ve yıpratıcı bir süreç zaman geçmiyor sanki