Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim saol hepimizin ınşallahhakkında hayırlısı olsun inşallah bebeişlerin tutnur sana
Amin canim inşallah Bebeklerimiz bize tutunmustur.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.benim 7.günüm. transferden 1 hafta önce ilk serumumu aldım dün 3. Serumu almış oldum.haftaya serumdan önce tahlil yaptırıcam.inşallah Allah emeklerimizi boş çıkarmaz.
Amin canim saol hepimizin insallah bursa eurofertil de yaptirdim her klinikte varmi bilmiyorumSelam kızlar inşallah bebisleriniz size tutunur bir ömür hayırla ve sağlıkla yaşarlar.. Bende serum tedavisini merak ediyordum acaba hangi klinikte transfer yaptırdınız malum geçen sene yoktu serum daha yeni geliştirildi bi kaç aylık diye biliyorum her klinikte yapılmaya başlandı mi merak ettim
Anladım canım inşallah güzel haberler alırsınız herşey öncelikle nasip hayırla sağlıkla kabusun insallahAmin canim saol hepimizin insallah bursa eurofertil de yaptirdim her klinikte varmi bilmiyorum
Canım ben bahçecide aldım ilk 3 serumumu ama 275 liraydı.sonra eşim araştırdı ikili serum 20 liraya aynı markadan eczaneden aldık.eğer sonucum pozitif olursa çarşamba 4. Serumumu evde taktırıcam.eve gelip 50 liraya takıyolar.serumlar toplamda 3 saat kadar sürdüğü için hastanelerde perişan olmamış olucam.
Ay çooookkkk sevindiiiim.hayırlı uğurlu olsun.sabah sabah mutlu ettin beniii.Allah kucağına almayı,bal yanaklarından öpmeyi koklamayı da nasip etsin.maşallah süphanallahBen doktoruma reçete yazdırdım. evime çok uzak olduğu için gelmem çok zor oluyo dedim.kurnazlık yaptım:) reçeteyle gittim eczaneye.reçeteye göre hemen verdiler.