- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 628
- 33
- Konu Sahibi beatiful81
-
Bende taktirdim taktirmayla beraber 500 e gelmisti..doktorda recete yazmistiMerhaba arkadaşlar 6. Tup bebek tedavimdeyim son düşükten sonra doktorum nk paneli testleri istedi yaptırdık bağışıklığım düşük cıktı vücut embriyoyu yabancı gorup atıyormuş yani şimdiki tedavimde intralipid serum önerdi ama merkezde takılması lazım diye ısrar ediyor 1800 lira 1 seruma istiyorlar zaten tüp bebek parasini zor denklestirdik onu nasıl karşılayayım 5 kere takilacakmis 9 bin tutuyor zaten bende dedim hocam bunu karsilayamam siz yazın bana devlette alıp taktirayim ama yok reçete edemem diyor herhengi bir risk olursa sorumluluk alamam riskli diyor bu serumun ne gibi riskleri var arkadaşlar allah rızası için bilen cevap yazsın kafayı yicem artık doktor reçete yazmadan bunu nasıl taktirabilirim hastanede yada herhangi bir sağlık çalışanına taktirsam olurmu lütfen cevaplarinizi bekliyorum zaten stresli surecteyiz daha çok yıpranıyoruz teşekkürler şimdiden
Malesef haklisiniz yazmıyor ne kadar ısrar etsemde olmadı sizde yan etki yaptı demekki doktorum diyor işte bir sıkıntı olursa ben riske girerim dışarda taktirdiginda diyor vermiyor malesef bi şekilde taktırmam da lazım şuan devlet hastanesinde randevu aldım bakalım onlara yazdirabilirsem inş olacak yoksa ne yapacağım bilmiyorum siz transfer sonrasımi kullandınız kaç saatte bitti serum bebeğiniz tutunmuş sanırim maşallah sağlıkla kucaklayın birde serumun ismini ogrenebilirmyimBence doktorunuz sırf para almak için yazmıyor size. bana da doktorum reçete yapıp verdı eczaneden alıp evde dışardan hemşire çağırıp taktırdım. taktırması ve ilaçlar bırlıkte 500 e geldı. Ancak ben bır kere kullanabıldım. Bende çarpıntı sıcak basması gibi reaksıyonlar olunca doktorum kullanmamamı söyledi. Daha da taktırmadım. Ama bı şekılde doktorunuza yazdırtıp devlet hastanesınde taktırabılırsınız bunu böyle yapan çok kişi var burda
Benim doktorum reçete vermiyor malesef reçete yazsa en azindan sıkıntı olmayacak ama böyle olunca bisey yapamıyorum siz reçeteyi hastanede gosterdinizmi sadece bakıyorlar mi alıp doktorun ismini falanmı yazıyorlar yoksaBende taktirdim taktirmayla beraber 500 e gelmisti..doktorda recete yazmisti
Evet bende yan etki yaptı ama zaten serum bittikten 2-3 saat sonra yan etkısı oldu. yanı hastanede de taktırsam bıttıkten sonra eve gelecektım yıne. omegaven serum ve izotonik su. önce omegaven serum 2 saat sürdü sonra 1 saat de izotonik su. evet tuttu şükürler olsun. benımde 5. de tuttu 3 kımyasal 1 dış gebelıgım var. allah isteyen herkese nasip etsın inşallahMalesef haklisiniz yazmıyor ne kadar ısrar etsemde olmadı sizde yan etki yaptı demekki doktorum diyor işte bir sıkıntı olursa ben riske girerim dışarda taktirdiginda diyor vermiyor malesef bi şekilde taktırmam da lazım şuan devlet hastanesinde randevu aldım bakalım onlara yazdirabilirsem inş olacak yoksa ne yapacağım bilmiyorum siz transfer sonrasımi kullandınız kaç saatte bitti serum bebeğiniz tutunmuş sanırim maşallah sağlıkla kucaklayın birde serumun ismini ogrenebilirmyim
Anladım cnm yani hastane de bisey olmayıp yine eve gelince sorun olabilir doktorun israrinda hiçbir önemli etki yok aslinda o zmn bakarsak olacağı varsa herturlu olur rabbime sığınıp yaptıracağım inşallah allahın izniyle maşallah çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kavuşun inş bende o şekilde peşine izotonik şu taktiracagim inş eczeneden alırken izotonik suyu yanindami veriyorlar omegaven in ayrı mi satın alıyoruz onuda amin amin benimde 3 tüp bebek düşüğüm var 2 de negatif inş bu sefer sağlıkla kavuşurum bende her yolu deniyoruz dualarınızı bekliyorum hayirlsiyla güzel olsun sonucumuzEvet bende yan etki yaptı ama zaten serum bittikten 2-3 saat sonra yan etkısı oldu. yanı hastanede de taktırsam bıttıkten sonra eve gelecektım yıne. omegaven serum ve izotonik su. önce omegaven serum 2 saat sürdü sonra 1 saat de izotonik su. evet tuttu şükürler olsun. benımde 5. de tuttu 3 kımyasal 1 dış gebelıgım var. allah isteyen herkese nasip etsın inşallah
yanı bana doktorum öyle yazmıştı reçeteyi ama neye göre peşine izotonık su verdı bılmıyorum. onu yazdıracagınız doktora mutlaka sorun. çünkü herkesın bağışıklıgı farklı. sonra yanlış bırsey olmasın . yanı ızotonık suyuda doktor yazmıstı. onu mutlaka öğrenın kafanız göre yanlış bışey yapmayın. herkesın tedavısı vücudu farklı .Anladım cnm yani hastane de bisey olmayıp yine eve gelince sorun olabilir doktorun israrinda hiçbir önemli etki yok aslinda o zmn bakarsak olacağı varsa herturlu olur rabbime sığınıp yaptıracağım inşallah allahın izniyle maşallah çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kavuşun inş bende o şekilde peşine izotonik şu taktiracagim inş eczeneden alırken izotonik suyu yanindami veriyorlar omegaven in ayrı mi satın alıyoruz onuda amin amin benimde 3 tüp bebek düşüğüm var 2 de negatif inş bu sefer sağlıkla kavuşurum bende her yolu deniyoruz dualarınızı bekliyorum hayirlsiyla güzel olsun sonucumuz
Evet haklisiniz inş transfere kadar geleyim de allahın izniyle onu tam net öğrenmem gerekecek çok teşekkür ederim allah razi olsun sağlıkla güzel günlerde büyütün evadiniziyanı bana doktorum öyle yazmıştı reçeteyi ama neye göre peşine izotonık su verdı bılmıyorum. onu yazdıracagınız doktora mutlaka sorun. çünkü herkesın bağışıklıgı farklı. sonra yanlış bırsey olmasın . yanı ızotonık suyuda doktor yazmıstı. onu mutlaka öğrenın kafanız göre yanlış bışey yapmayın. herkesın tedavısı vücudu farklı .
Evet omegevan yada muadilleri farketmiyor isimleri farklı sadece bana da bu serumu önerdi malesef sordum yatak parası adı altında bu kadar ücret istiyorlar evde taktirayim diyorum yok çözüm bulmaya çalışıyoruz bakalım sizin sonucunuz ne oldu etkisi oldumu peki serumun kaç adet takıldınızMerhaba ismi nedir serumun bilgin varmi bende omegevan diye bir serum taktirmistim. Herhangi bir risk felan yok yinede bilemedim. Gereksiz pahali fiyat söylenmiş
Omegevan serumu 225 tl gibi bir fiyata almıştım.50 tl ye bir sağlık kuruluşunda taktiriyordum. 4 defa uygulandi, bebeğim tuttu ama 2 aylıkken kalbi durdu.Evet omegevan yada muadilleri farketmiyor isimleri farklı sadece bana da bu serumu önerdi malesef sordum yatak parası adı altında bu kadar ücret istiyorlar evde taktirayim diyorum yok çözüm bulmaya çalışıyoruz bakalım sizin sonucunuz ne oldu etkisi oldumu peki serumun kaç adet takıldınız
Takılacak serumun adını bulmaya çalışın. Belki burda aynı merkeze giden ve bu serumu alan vardır. Bakın ben basıma geleni yazayım. Bana da bir intralipid serum önerdiler merkezde. Zorunlu değil ama biz mutlaka öneriyoruz dediler. Geçen yıl 350 TL. Tamam dedik serumu takdırdık. Zaten o an 2 bin TL de deseler bir umut taktırıyorsun.Merhaba arkadaşlar 6. Tup bebek tedavimdeyim son düşükten sonra doktorum nk paneli testleri istedi yaptırdık bağışıklığım düşük cıktı vücut embriyoyu yabancı gorup atıyormuş yani şimdiki tedavimde intralipid serum önerdi ama merkezde takılması lazım diye ısrar ediyor 1800 lira 1 seruma istiyorlar zaten tüp bebek parasini zor denklestirdik onu nasıl karşılayayım 5 kere takilacakmis 9 bin tutuyor zaten bende dedim hocam bunu karsilayamam siz yazın bana devlette alıp taktirayim ama yok reçete edemem diyor herhengi bir risk olursa sorumluluk alamam riskli diyor bu serumun ne gibi riskleri var arkadaşlar allah rızası için bilen cevap yazsın kafayı yicem artık doktor reçete yazmadan bunu nasıl taktirabilirim hastanede yada herhangi bir sağlık çalışanına taktirsam olurmu lütfen cevaplarinizi bekliyorum zaten stresli surecteyiz daha çok yıpranıyoruz teşekkürler şimdiden
Merhaba. Siz de de mi Düşükler var o yüzden mi kullandınızYa ben 3 ay her hafta taktırdım onu reçeteyle eczaneden alıp özel merkezde 50 tl ye taktırdım. Serumu eczaneden 150 ye alıyodum .
Bana bişey olmadı çok şükür
Benim başarısız tüp bebek denemelerim vardı ondan kullandımMerhaba. Siz de de mi Düşükler var o yüzden mi kullandınız
Benim gebelik kayıplarım var. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBenim başarısız tüp bebek denemelerim vardı ondan kullandım
Çok teşekkür ederim cevabınız için allah razı olsun aile hekimleri de yazabiliyormu o zmn reçeteyi yazarlarsa çok iyi olur gerçekten bende o şekil yatırırım inş peki size fayda ettimi tuttu mu inş bebeginizmerhaba
bana da 2. transferimde vermişti doktorum.
bende hiç bir yan etki olmamıştı.
doktor bana reçete yazmıştı hatta her bittiğinde gidip aile hekiminde yazdırmıştım.
izotonik en son takıyorlar çünkü omegaven çok yoğun olduğu için temizlemesini sağlıyormuş. taktırdığım yer öyle demişti.
3 saat sürüyordu hepsinin bitmesi. benim merkezimde de fiyatı çok yüksekti o yüzden uygun bir yerde taktırmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?