- 3 Eylül 2023
- 504
- 227
- 23
- 30
- Konu Sahibi Umudayolculuk35
Merhabalar kızlar intralipid serum ile gebelik elde edenler var mı? Nasıl bir süreç izlendi acaba serum uygulaması yapılmadan önce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk transferden önce 2 adet olmuştum kimyasal oldu, ikinci transferden önce bir tane oldum negatif sonuçlandi. Serumu devlet hastahaneleri yapmıyor, kadın doğum onay vermiyor acil vurmuyor en son eve gelip bir hemşire yapmıştı, yoğun bir serum olduğu için arada tıkanabiliyor normalde 4-6 saat arası gitsin diyordu doktorum eve gelen hemşire 2 saat gibi ayarladi yoksa tıkanıyor hep yapıyorum dedik şekilde yaptırmıştımMerhabalar kızlar intralipid serum ile gebelik elde edenler var mı? Nasıl bir süreç izlendi acaba serum uygulaması yapılmadan önce?
Anladım kayıpların için üzgünüm canım, embriyo kaliteleri nasıldı acaba? Bende pek emin olamıyorum ama denemekte lazım sanırım cok arada kaldım. Tedaviniz devlette mi oldu acabaBen ilk transferden önce 2 adet olmuştum kimyasal oldu, ikinci transferden önce bir tane oldum negatif sonuçlandi. Serumu devlet hastahaneleri yapmıyor, kadın doğum onay vermiyor acil vurmuyor en son eve gelip bir hemşire yapmıştı, yoğun bir serum olduğu için arada tıkanabiliyor normalde 4-6 saat arası gitsin diyordu doktorum eve gelen hemşire 2 saat gibi ayarladi yoksa tıkanıyor hep yapıyorum dedik şekilde yaptırmıştım
Embriyolar 3. gündü illaki faydası olur yaptırabilirsiniz. Tavmergende oldu özel bir doktora gidiyordum doktorumun adini buradan yazmak istemiyorum kendisinden memnundum çünkü kötülemek gibi olmasin. Şuan Funda göde de devam ediyorum.Anladım kayıpların için üzgünüm canım, embriyo kaliteleri nasıldı acaba? Bende pek emin olamıyorum ama denemekte lazım sanırım cok arada kaldım. Tedaviniz devlette mi oldu acaba
Merhaba canım serumu doktor mu reçete etmişti bi de 2 kez mi yapılıyor transfer öncesiBen ilk transferden önce 2 adet olmuştum kimyasal oldu, ikinci transferden önce bir tane oldum negatif sonuçlandi. Serumu devlet hastahaneleri yapmıyor, kadın doğum onay vermiyor acil vurmuyor en son eve gelip bir hemşire yapmıştı, yoğun bir serum olduğu için arada tıkanabiliyor normalde 4-6 saat arası gitsin diyordu doktorum eve gelen hemşire 2 saat gibi ayarladi yoksa tıkanıyor hep yapıyorum dedik şekilde yaptırmıştım
Aaa bende Funda hanımda devam ediyorumEmbriyolar 3. gündü illaki faydası olur yaptırabilirsiniz. Tavmergende oldu özel bir doktora gidiyordum doktorumun adini buradan yazmak istemiyorum kendisinden memnundum çünkü kötülemek gibi olmasin. Şuan Funda göde de devam ediyorum.
Ah ne kadar sevindimm sağlıkla büyütün insallah. Benimde 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb embriyolar transfer edilecek. Serumun işe yaradığını düsünüyorsanız bende deneyeceğim insallah. Doktorunuz mu önermişti acaba yoksa siz mi talep etmiştiniz?Ilki Transfer günü takıldı. Sonra pozitifi gorunce haftada 1 kez olmak üzere iki kere daha takıldı. Reçete olduğu için özel hastanede taktirmistim. 4bc kalite embriyoydu. Bebeğim şuan 1 yaşında.
Burdan okuyarak öğrendigim birseydi bu serum. Doktoruma ben söyledim o hiç bahsetmedi bile ki benim 5.transferimdi.Ah ne kadar sevindimm sağlıkla büyütün insallah. Benimde 5. Gün 4bc ve 6. Gün 4bb embriyolar transfer edilecek. Serumun işe yaradığını düsünüyorsanız bende deneyeceğim insallah. Doktorunuz mu önermişti acaba yoksa siz mi talep etmiştiniz?
Ya gerçekten doktorun iyisine denk gelmek önemli ya. Nerde olmustu tedaviniz acaba? Serum işe yaramıs gibi görünüyor valla ne kadar güzelBurdan okuyarak öğrendigim birseydi bu serum. Doktoruma ben söyledim o hiç bahsetmedi bile ki benim 5.transferimdi.
Merhabalar benim yarın 5 günlük iki transferim olacak arkadaşımdan duymuştum onunda 2 yaşında ikiz tüp bebekleri var intralipid serumu takmışlar bende taktirmayi düşünüyorum ama korkuyorum işe yarar mı tutunsunlar sağlıklı bir gebelik olsun diye çok uğraşıyoruz para döküyoruz Allah'ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahIlki Transfer günü takıldı. Sonra pozitifi gorunce haftada 1 kez olmak üzere iki kere daha takıldı. Reçete olduğu için özel hastanede taktirmistim. 4bc kalite embriyoydu. Bebeğim şuan 1 yaşında.
Canım kesin konusamam ama ben transferden önce çok hasta oldum serum yedim 4 gün öncesinde iğneler falan antibiyotikler kullandım. Oyuzden bağışıklığım düşük diye bu serumu taktırmak istedim 8 bin TL fiyat biçti tüp bebek yaptirdigim hastane ve defalarca sordum çok hastayım sorun olurmu diye hayır tutup tutmuyacagi embriyoya bağlı kaliteli ise tutar dendi hormonlarla alakali olduğunu bagisiklilikla alakalı olmadığını söylediler iyikide taktirmamisim tutundu çok şükür ama taktirani duydum kimisinde tekrarlayan dusuklerde deneniyor ve bir seferlik bişey değil transferden önce 3. Gün 5. Gün gidip gelmeniz gerekiyorMerhabalar kızlar intralipid serum ile gebelik elde edenler var mı? Nasıl bir süreç izlendi acaba serum uygulaması yapılmadan önce?
Cevabın için teşekkür ederim canım benim embriyoların sanırım kalitesi düşük ondan bir umut arıyorum aslındaCanım kesin konusamam ama ben transferden önce çok hasta oldum serum yedim 4 gün öncesinde iğneler falan antibiyotikler kullandım. Oyuzden bağışıklığım düşük diye bu serumu taktırmak istedim 8 bin TL fiyat biçti tüp bebek yaptirdigim hastane ve defalarca sordum çok hastayım sorun olurmu diye hayır tutup tutmuyacagi embriyoya bağlı kaliteli ise tutar dendi hormonlarla alakali olduğunu bagisiklilikla alakalı olmadığını söylediler iyikide taktirmamisim tutundu çok şükür ama taktirani duydum kimisinde tekrarlayan dusuklerde deneniyor ve bir seferlik bişey değil transferden önce 3. Gün 5. Gün gidip gelmeniz gerekiyor
Canım kesin konusamam ama ben transferden önce çok hasta oldum serum yedim 4 gün öncesinde iğneler falan antibiyotikler kullandım. Oyuzden bağışıklığım düşük diye bu serumu taktırmak istedim 8 bin TL fiyat biçti tüp bebek yaptirdigim hastane ve defalarca sordum çok hastayım sorun olurmu diye hayır tutup tutmuyacagi embriyoya bağlı kaliteli ise tutar dendi hormonlarla alakali olduğunu bagisiklilikla alakalı olmadığını söylediler iyikide taktirmamisim tutundu çok şükür ama taktirani duydum kimisinde tekrarlayan dusuklerde deneniyor ve bir seferlik bişey değil transferden önce 3. Gün 5. Gün gidip gelmeniz gerekiyorMerhabalar kızlar intralipid serum ile gebelik elde edenler var mı? Nasıl bir süreç izlendi acaba serum uygulaması yapılmadan önce?
Anladım canım aslında. Ab c farketmiyor Allah ol derse olur kimisinin AA kalitedeki embriyosu tutmuyor mesela 3 gün embriyosu tutuyor ama taktirabilirsin için daha rahat edicek ise artık çoğunluk taktiriyor ve fayda görende var acikcasiCevabın için teşekkür ederim canım benim embriyoların sanırım kalitesi düşük ondan bir umut arıyorum aslında![]()
Çok teşekkür ederim canım beniimCanım kesin konusamam ama ben transferden önce çok hasta oldum serum yedim 4 gün öncesinde iğneler falan antibiyotikler kullandım. Oyuzden bağışıklığım düşük diye bu serumu taktırmak istedim 8 bin TL fiyat biçti tüp bebek yaptirdigim hastane ve defalarca sordum çok hastayım sorun olurmu diye hayır tutup tutmuyacagi embriyoya bağlı kaliteli ise tutar dendi hormonlarla alakali olduğunu bagisiklilikla alakalı olmadığını söylediler iyikide taktirmamisim tutundu çok şükür ama taktirani duydum kimisinde tekrarlayan dusuklerde deneniyor ve bir seferlik bişey değil transferden önce 3. Gün 5. Gün gidip gelmeniz gerekiyor
Anladım canım aslında. Ab c farketmiyor Allah ol derse olur kimisinin AA kalitedeki embriyosu tutmuyor mesela 3 gün embriyosu tutuyor ama taktirabilirsin için daha rahat edicek ise artık çoğunluk taktiriyor ve fayda görende var acikcasi
Rica ederim canım en kısa zamanda kolaylıkla emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallahÇok teşekkür ederim canım beniim![]()