intralipid serum, gebelik aşısı, kasılma serumu, embriyo glue yaptıranlar??

Xiangwei

Guru
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
406
360
Ekim ayı başında transferim olacak bu 4. Denemem ve son olsun istiyorum. Tutunma için intralipid serum, gebelik aşısı, kasılma serumu, embriyo glue yaptıran var mı? Önerir misiniz? Fiyatları hakkında bilginiz var mı?

Merhaba öncelikle inşallah tez zamanda bebeğiniz olur diyeyim. Ben Gürgan klinikte 2019 da tedavi oldum. İntralip serumu yaptırdım. Bağışıklık testim sınırda çıkmıştı bunun için ben istedim diye yaptık. Transferden hemen sonra yoksa onlar unutmuştu üstüne durmamisti. Yine gittiğim merkez diğer dediklerinizi yapıyordu ve şansı artırdığını söylüyorlardı. Gebelik aşısını bana da dediler yapmadılar

İki transfer de serum yaptılar biri tuttu 3 aylıkken anomali sebebi ile kaybettim.
Diğer transfer pgt li en iyi kalitede idi yine serum yapıldı hiç tutmadı.
Şimdi 5. Transferimi olucam bu seferde embriyo glue yapılacak bakalım ne olucak

İntralipid serum iki transferimde de yapıldı ama tutunma olmamıştı.

Cevaplarınız için teşekkürler. Bende sonra keşke dememek için yapılabilecek ne varsa yapılsın diyorum ama
Bilemedim şimdi
Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşaallah.

Bağışıklık testini nerede yaptırdınız acaba

Merhaba, eylül ayında transfer oldum. İzmir smyrnaart merkezinde islem yapildi, serum ve embriyo glue yapildi toplam 4500 tl odedik. Sonucum maalesef negatif olduHayirlisi olsun

Merhaba, eylül ayında transfer oldum. İzmir smyrnaart merkezinde islem yapildi, serum ve embriyo glue yapildi toplam 4500 tl odedik. Sonucum maalesef negatif olduHayirlisi olsun
Cevabınız için teşekkürler. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Benim transferinde Kasım ayına ertelendi. Serumu aldım şimdiden bakalım nasip artık.
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun en kısa sürede.

merhaba sonucunuz nasıl acaba :/
benimde 4 kaybım var, biri tüp bebek negatif, bir kürtaj..
bu defa embriyo yapıştırma ve gebelik aşısı deniyorum transfere daha var ama sizin işe yaradımı merak ettim :/
İşe yarayıp yaramadığını bilemiyorum. Düşük yaptım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…