hayata başka açıdan bakmak sizi uç yapmaz,hayat denen sonsuz renk kuşağına siz sadece bir renk daha eklemiş oluyorsunuz.sizi uç yapan şey,topluma rağmen bu fikirlerinizi savunabilmeniz,ve bununla birlikte hala prestijinizi koruyabilmeniz.kaçıp gitmeyi düşünüyorsanız,yalış olan bir fikir akımını savunuyorsunuz demektir.gittiğiniz yerde 'tekrar çevrem olacak ama bu sefer' diyorsanız,sizin probleminiz uç olarak nitelediğiniz fikirleriniz değil,toplumdan kaçıştır.bu da sosyofobi'dir...attığınız başlıkla konunun bağlantısını da göremedim ama tecrübe sahibi biri olarak size şunu diyebilirim:intihar etmek isteyen biri bunu sorgulamaz,yapar!iş güç aile sevgili ve hatta geleceğe dair fikri olmaz,bunu önemsemez ve bunu hiç kimse ile de paylaşmaz...
Simdi herkes aman intihar falan etme diyecek ama sorunum o degil. O kadar aciz de degilim kendimi oldurecek kadar. Bana yakismaz bir basarisizlik gostergesi intihar. Yani ordan da cuvalliyorum. Psikiyatriste gidemem cunku ben bunlari dusunmeyi hayati sorgulamayi seviyorum! Onlar bunu koreltmeye calisacak ama bu bana ozel; benim aklim, benim beynim bu, korelsin istemiyorum!
Bellı ayrıntılar ıcerısınde bence cokda alakası var.
Arkadasımız "yasantım anlamsız" demıs ve bunun yanı sıra "tek cozum olmek dıye dusunuyorum" demıs.
Ben isin bu kısmı hakkında yorumda bulundum.
Insanların evrene gelısının bır amacı var. Bizim bir yaratıcımız var. Bır cok ınsanın bulamadıgı olanaklara sahıpsın.
Kendını bıl, kendını sorgula ve cevaplarını bul. Aılen yanında ve sana destekler, saglıgın yerınde, karnını doyurabılıyorken ve ımkanların varken neyı paylasamaz kı bır ınsan? Bilmez mi ki cok daha kotu durumda olan ınsanların oldugunu...Bilmem anlatabildim mi..
Kırmak istemem elbetteki kimseyi ama bu benım dusuncem baska bırının fıkrıne uyar ya da uymaz bılemıyorum.
Hoscakalmanız dılegı ıle..
Arkadas inanciyla ilgili bir sey yazmamis ama dediginiz gibi inanc -neye olursa olsun- önemli.
Bir an din dersi vereceginizi sandim ve ön yargiyla yaklastim kusura bakmayin.
Neye olursa olsun dedim cünkü insanlarin hayatta kalma sebepleri asirlar boyunca bir seylere inanmalari. Ne olursa olsun bir seye inanmak güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?