- 21 Temmuz 2015
- 6.679
- 6.066
- 198
Peki sevgili Ausencia,
Cumhurbaşkanının güzergahı saatler önceden tüm araç ve yaya trafiğine kapatılırken, etraf polis doluyken, araçsız girilemeyen köprüye bir yayanın çıkmasını nasıl izah ediyorsunuz?
Bilirsiniz normal trafik akışı varken bile köprüye yaya çıkamaz, köprüde araçlar duraklama yapamaz. Hal böyleyken tam da o gün, üstelik yayan halde birisi nasıl o köprüye çıkabilir?
Adamın taa köprü yolundan, gişelerden geçip, köprünün ortasına kadar yürümesi nasıl iştir?
Peki o zaman başka açıdan bakalım, köprüde intihar girişimi yapan biri varken Erdoğan'ın aracının köprüden geçirilmesi normal mi? Yanında kuş uçurtmadıkları cumhurbaşkanı, köprüde intihar eden biri varken o yoldan geçirilir mi, normal mi?Yok bu anlatıklarında anormal bir durum yok . Adam konvoy geçmeden 1.5 saat önce orada ve ikna edilmeye çalışılıyor , ne yapacaklar Cumhurbaşkanı geçecek hadi atla atlayacaksan diyerek itecekler mi adamı ? Bugüne kadar sayısız kişi köprüde intihar etti ya da intihar girişiminde bulundu , bu da onlardan biri . Kendisi Erdoğanın konvoyunun oradan geçeceğini bilerek mi o gün o saati tercih etti onu bilemem .Ayrıca kendisini ikna eden de Erdoğan değil ki , inse arabadan adamı oradan o indirse hadi diyecem bir hayat kurtardı mizanseni yaptılar , adam ikna olmuş ki demirlerden inip arabaya gelmiş .
Ya shot ya da hepsini unut ben çok salak bir kadınım , bana ne sunuluyorsa onu yutuyorum diyelim . Burda sunulan kahraman Cumhurbaşkanı vatandaşı kurtardı yemi ise neden izlerken bana hiç öyle gelmiyor ?
Yani ne bu olayın mizansen olduğunu düşünüyorum ne de Erdoğan ile ilgili en ufak bir sempatim oluştu bunu izleyerek .
Peki o zaman başka açıdan bakalım, köprüde intihar girişimi yapan biri varken Erdoğan'ın aracının köprüden geçirilmesi normal mi? Yanında kuş uçurtmadıkları cumhurbaşkanı, köprüde intihar eden biri varken o yoldan geçirilir mi, normal mi?
Haberlerde aynen kahraman cumhurbaşkanı vatandaşı kurtardı tadında sunuluyor. Sizde sempati oluşmayabilir ancak herhangi bir sitede buram buram o sempatiyi görebilirsiniz. Algı önemli bir şey, böyle olaylar da direkt kitle algısına hitap eder. İmaj pekiştirir.
Bana ne cumhurbaşkanı güzergahında birinin elini kolunu sallayarak köprüye çıkması mantıklı geliyor, ne de köprüde intihar girimişi varken cumhurbaşkanı aracının adamın yanından geçirilmesi. Üzgünüm.
Halkın her kesimine hitap edecek pr çalışmaları yapılır. Sizin algı düzeyiniz ile tahsilsiz, geri kalmış bi bölgede yaşayan insanınki bir değil. Siz bu haberin gerçekliğine inanırsınız ama etki etmez. O adam inanır ve etki eder.Okudum bazı yorumları şimdi .
Benim aklım almıyor .
Ben böyle bir pr çalışmasını aklıma hakaret görürüm .
Yine de eğer haber çıktığından beri mizansen diyen sesler olmasaydı bu kadar ; şimdi helal olsun reise diyen sesler de yükselmeyecekti.
Savunma sistemine gark ettiniz insanları
düşünüyorum düşünüyorum; cumhurbaşkanının geçeceği güzergahlarda kuş uçurtulmaz, yüzlerce polisler, özel harekatçılar, motorize ekipler siviller bilmem neler.
Fakat nasıl tesadüfse cumhurbaşkanının geçtiği esnada vatandaşın birisi intihar etmeye kalkıyor tam da köprünün üstünde ve cumhurbaşkanı görüp konvoyu durduruyor ve vatandaşın hayatını kurtarıyor bak sen şu Allahın işine...
Okudum bazı yorumları şimdi .
Benim aklım almıyor .
Ben böyle bir pr çalışmasını aklıma hakaret görürüm .
Yine de eğer haber çıktığından beri mizansen diyen sesler olmasaydı bu kadar ; şimdi helal olsun reise diyen sesler de yükselmeyecekti.
Savunma sistemine gark ettiniz insanları
büyük adam ,dik duran adam,dünya lideri,kahraman .
subliminal mesajlar amacına ulaştı.
bunlar bana komik geliyor ama %49 a gelmiyor.
bazen aklın yolu bir değil.
Bende de biraz anti pati uyandi Erdoğan'a karşı nedense. Haberin sunulus bicimini görünce, Erdoğan'i parmakliklara kosmus adami ikna etmeye çalışıyorken, hayal etmistim.Arabada asik suratlica oturur görünce ciddi hayal kırıklığına ugradim dogrusuYok bu anlatıklarında anormal bir durum yok . Adam konvoy geçmeden 1.5 saat önce orada ve ikna edilmeye çalışılıyor , ne yapacaklar Cumhurbaşkanı geçecek hadi atla atlayacaksan diyerek itecekler mi adamı ? Bugüne kadar sayısız kişi köprüde intihar etti ya da intihar girişiminde bulundu , bu da onlardan biri . Kendisi Erdoğanın konvoyunun oradan geçeceğini bilerek mi o gün o saati tercih etti onu bilemem .Ayrıca kendisini ikna eden de Erdoğan değil ki , inse arabadan adamı oradan o indirse hadi diyecem bir hayat kurtardı mizanseni yaptılar , adam ikna olmuş ki demirlerden inip arabaya gelmiş .
Ya shot ya da hepsini unut ben çok salak bir kadınım , bana ne sunuluyorsa onu yutuyorum diyelim . Burda sunulan kahraman Cumhurbaşkanı vatandaşı kurtardı yemi ise neden izlerken bana hiç öyle gelmiyor ?
Yani ne bu olayın mizansen olduğunu düşünüyorum ne de Erdoğan ile ilgili en ufak bir sempatim oluştu bunu izleyerek .
Bende de biraz anti pati uyandi Erdoğan'a karşı nedense. Haberin sunulus bicimini görünce, Erdoğan'i parmakliklara kosmus adami ikna etmeye çalışıyorken, hayal etmistim.Arabada asik suratlica oturur görünce ciddi hayal kırıklığına ugradim dogrusu(
Acaba bize verdikleri Erdoğanizm hapinin miadi mı doldu? Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?