İntihara kalkıştı, Erdoğan ikna etti...

Başkent'in göbeğinde olan biri olarak söyleyebilirim ki, Erdoğan geçeceği zaman en az 1 saat önce haydi diyelim 45 dk önce yollar boşalıyor, yollar trafiğe kapanıyor.
ki köprüden bahsediyoruz.. varın siz düşünün gerisini

Yok bu anlatıklarında anormal bir durum yok . Adam konvoy geçmeden 1.5 saat önce orada ve ikna edilmeye çalışılıyor , ne yapacaklar Cumhurbaşkanı geçecek hadi atla atlayacaksan diyerek itecekler mi adamı ? Bugüne kadar sayısız kişi köprüde intihar etti ya da intihar girişiminde bulundu , bu da onlardan biri . Kendisi Erdoğanın konvoyunun oradan geçeceğini bilerek mi o gün o saati tercih etti onu bilemem .Ayrıca kendisini ikna eden de Erdoğan değil ki , inse arabadan adamı oradan o indirse hadi diyecem bir hayat kurtardı mizanseni yaptılar , adam ikna olmuş ki demirlerden inip arabaya gelmiş .

Ya shot ya da hepsini unut ben çok salak bir kadınım , bana ne sunuluyorsa onu yutuyorum diyelim . Burda sunulan kahraman Cumhurbaşkanı vatandaşı kurtardı yemi ise neden izlerken bana hiç öyle gelmiyor ?

Yani ne bu olayın mizansen olduğunu düşünüyorum ne de Erdoğan ile ilgili en ufak bir sempatim oluştu bunu izleyerek .

Peki o zaman başka açıdan bakalım, köprüde intihar girişimi yapan biri varken Erdoğan'ın aracının köprüden geçirilmesi normal mi? Yanında kuş uçurtmadıkları cumhurbaşkanı, köprüde intihar eden biri varken o yoldan geçirilir mi, normal mi?

Haberlerde aynen kahraman cumhurbaşkanı vatandaşı kurtardı tadında sunuluyor. Sizde sempati oluşmayabilir ancak herhangi bir sitede buram buram o sempatiyi görebilirsiniz. Algı önemli bir şey, böyle olaylar da direkt kitle algısına hitap eder. İmaj pekiştirir.

Bana ne cumhurbaşkanı güzergahında birinin elini kolunu sallayarak köprüye çıkması mantıklı geliyor, ne de köprüde intihar girimişi varken cumhurbaşkanı aracının adamın yanından geçirilmesi. Üzgünüm.

Okudum bazı yorumları şimdi .

Benim aklım almıyor .

Ben böyle bir pr çalışmasını aklıma hakaret görürüm .

Yine de eğer haber çıktığından beri mizansen diyen sesler olmasaydı bu kadar ; şimdi helal olsun reise diyen sesler de yükselmeyecekti.

Savunma sistemine gark ettiniz insanları

Halkın her kesimine hitap edecek pr çalışmaları yapılır. Sizin algı düzeyiniz ile tahsilsiz, geri kalmış bi bölgede yaşayan insanınki bir değil. Siz bu haberin gerçekliğine inanırsınız ama etki etmez. O adam inanır ve etki eder.

Aklıma Yılmaz Erdoğan'ın Telsim reklamı geldi. Ayakkabı boyacısı çocuk ''Hem yazdım hem oynadım'' demişti. Hem yazmışlar hem oynamışlar

büyük adam ,dik duran adam,dünya lideri,kahraman .
subliminal mesajlar amacına ulaştı.
bunlar bana komik geliyor ama %49 a gelmiyor.

bazen aklın yolu bir değil.

büyük adam ,dik duran adam,dünya lideri,kahraman .
subliminal mesajlar amacına ulaştı.
bunlar bana komik geliyor ama %49 a gelmiyor.

bazen aklın yolu bir değil.

Bana ve benim gibilere de komik geliyor onu ne yapacağız ? Hem de o matematik oranı ile sürekli bir şablonun içine sokulan taraftayım

Bu mevzu cozulmeli derhal, tevafuk muydu,tesadüf mu yoksa planlı bir eylem mıydı? Ülkece rahatlamamiz buna bağlı,buradan yetkililere sesleniyorum.

Bende de biraz anti pati uyandi Erdoğan'a karşı nedense. Haberin sunulus bicimini görünce, Erdoğan'i parmakliklara kosmus adami ikna etmeye çalışıyorken, hayal etmistim.Arabada asik suratlica oturur görünce ciddi hayal kırıklığına ugradim dogrusu (
Acaba bize verdikleri Erdoğanizm hapinin miadi mı doldu? Ne dersin?

Haha ciddi ciddi oturup kafa yormuslar :))

Benim umuruma bile gelmemişti.

Ilahi hatunlar, sanırım bu haberler eşliğinde adamı sempatik bulma egilimlerinizin ayyuka çıkmasından korkup, vehm dolu senaryolar eşliğinde kendinizi Erdoganizm akımına karşı kapılıp gitmemek için telkin ve ikna cabasindasiniz (!)

Takdir ettim doğrusu helaaaaall !

He işte , bende bunu anlamadım ; ortada bir kahraman yok ki ... Bu ne 3. sınıf bir mizansen

Godfather gibi oturmuş arabada , bir in di mi , bir el at adamcağıza

Bizde miat doldu mu bilemem de , bazılarının flatulanstan(kibarlığım takdire şayan kabul et dadlu) nem kapması ne zaman dolacak beklemedeyim

" flatulanstan" : ))))))))))))) itiraf ediyorum wiki ye baktım
gazeteler utanmıyo çarşaf çarşaf başlık atıyor "os....." diye içlerinden KK yı takip edenler flatulanstan'e baksın da edep öğrensin ayol : )))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…