• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İntihar mı etti 🥺

Haletiruhiyesiharap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2019
368
958
18
İyi günler kızlar yaklaşık 2 gün önce hamburgdanhabervar nickli üye konu açmıştı.Artık dayanamadığını ölmek istediğini yazmıştı. Ben de özelden mesaj attım.Değmez yaşamak güzel vs vs.Bugün cevap aldım.Arkadaşı olduğunu söyleyen biri intihar ettiğini yazmış.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?Mesajı aldığımdan beri çok üzülüyorum.Sevgili Mune Mune bir bilgin varsa paylaşır mısın lütfen 🙏

Iyi ama intihar etse kim onun telefonundan kadınlar kulübüne girmeyi akıl edecek ki yada ona firsat bulacak 🤔 umarım doğru değildir 😐
bende aynı şeyi düşünüyorum.arkadaşım intihar etmiş ve ben onun telefonundan kadınlar kulubune girip mesajlaşıyorum..İlginç

Demek doğru değilmiş trollemiş bizi.Ulan H hamburgdanhabervar ne hakkın var bizi üzmeye.Bende cidden merak edip üzüldüm.Bi de mesaj atmış arkadaşıyım hesabı açık kalmış hayat ona adil davranmadı o da intihar etti diye.Katılıyorum hayat ona adil davranmamış.Beyinsiz doğmuş

Back
X