İntihar Ettiren Şarkı

• Konu Sahibi Konu Sahibi epaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç inanmam böyle şeylere intihar edenler büyük ihtimalle intihara eğilimi olan depresyonlu kişilerdi şarkıda etkilemiştir...

Ayyy vallahi şarkının ilk kısmını azcık dinledim içim titredi sanki yanımdan biri geçti gibi geldi çok korkuyorummmmm

ay canım ya çok güldüm kız sana yanımdan biri geçti gibi geldi ay sen çok yaşa..

bence şarkı acayip bunaltıcı..Değil üzülmek sıkıldım ben bu şarkıyı dinlerken..

şarkıyı dinledim de hiç öyle intihar ettiricek bi tarafı yok... :D :D zaten filmmiş herhalde ressamlar ölünce resimler daha değerli olurmuş ya filmde de ondan esinlenmişler.. Adam şarkıyı dilerken herhal intihar ediyor şarkı da ilgi çekiyor :D ayy ne güzel attım filmi de izlemedim ama tahminimce anlattım :D :D :D

bir zamanlar aynı şeyi murat kekillinin-bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz şarkısı içinde söylemişlerdi....

Aynısını ben yazacaktım ki baktım yazılmış.İnsanların salaklığı Kekillinin müzik hayatını bitirdi....

ilginç, nesine intihar etmişler ki :delphin:

öfff çok sıkıcı bir şarkı ama intihar ettirecek bi tarafı yok ama çok sıkıcı valla

ay valla benim midem bulandi sarki da sozleri de soyliyenin sesi de igrenc dogrusu,bizim " bu aksam olurum " bari bi seye benziyodu.

şarkı tavan yaptı sırnaşık şey yıllar sonra KK sayesinde yine en çok dinlenilen olacak bende merk ettm çünkü herks gibi..

ıntihar edecek başka şey bulamamışlar bunun içinmi intihar etmişler Bence çok sıkıcı bir parça

Ben bulamadım bu şarkıyı. Bir sürü gloomy sunday var ama sözler burada yazanları içermiyor.
Dinleyemedim bir türlü. :s

beğendım falla arada dınnerım gare,
hatte sımdı dınnıyom. :delphin:
aman ne ıntıharı benım uykumu getırdı nazar olmus gıbı esnetdırıy adamı sempatiksalakcinni

bir zamanlar aynı şeyi murat kekillinin-bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz şarkısı içinde söylemişlerdi....

evet; haklisin

bence olmek isteyen adama kasvetli sarkilar falan bos,
adamin olecegi var olmek istiyor ki oluyor,
sarkiyla falan bi ilgisi yok, bende okudum ben niye intihar etmiyorum!! :)))))
intihar eden insanlar, son noktalarina, limitlerinin sonuna geldikleri için o yolu seçiyorlar...
dogru yaptiklarini soylemiyorum, ama o insanlar için yanlista yapiyorlar diyemem
bir son bu, kiminde erken olur kiminde Azrail'le olur,
vay be ne yazarmis bu macarli, beni öldüremedi bir türlü :)))

Çok merak ettim bu şarkıyı şimdi dinlesem mi dinlemesem miiii kaydirigubbakcemile3

dinledim şarkıyı kızlar slow duygusal bi şarkı ama intiharda edilmez yani.. edecekleri varmış ta etmişler onlar bahane olmuş:1rolleyes:

Back