İntihar ettiren resim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı
RESıMLE ıLGıLı AÇIKLAMA

Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır.

BU RESıM YÜZÜNDEN KıMLER ıNTıHAR EDER

1) Şizofrenler
2) Çok Hassas Olanlar
3) Depresyonda olanlar

ıNTıHAR ETMELERıNıN NEDENLERı

1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı)

2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) ıNTıHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisilasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.

Ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyomuş.o yüzden taş kesiliyolarmış.bu yüzden bi müzede bunun kafası ters duruyomuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

''Ben uzun uzun baktım bulanık olduğu için gözlerim bozuluyordu '':bbo:

Resim silindi KAZEN !

Bana korkunc geldi. Bu kizdaki bakis ve resimdeki renk etkileyici oldugu icin insanlar intihar etmislerdir bence..

Çok güzel bir kız bu ya..insan bunun yüzünden intihar eder mi.?.Yalnız bakayım arada bu kıza..Çok şirin bence...

nasıl intihar ediyorlar anlamadım kızın çok güzel bir yüzü var:uhm:

Demekki hepimiz normaliz arkadaşlar:sm_cool:Çok şükür ruhsal bi problemimiz yok.Çünkü bence de fıstık gibi kız:icecream:
Yalnız hemen ilave edeyim zepp,senin bu oğlun intihar ettirir adama.Çok tatlı maşallah

bu aralar depresifim ya, valla bakamadım resmefisfisfis korktumm:1rolleyes:

bu arada ben göz ucuyla şöle bi baktım sadece halen bakamıyom tam olarak:Roflol:

intihar ettirecek birsey degil ama resimde bir gariplik var,bulanik ve acaip duruyor.

garip oldugu kadarda ürkütücü resimde bi gariplik var

Bende direk bulanıklığa takıldım ve o yüzden devamlı resme baktım:bbo:

Bir belirsizlik var sanki çözmeye çalıştım yani sanki baktıkça farklı bir şey görülecekmiş o resimden gibi bir his veriyor:bbo:

İyiyim dimi benbenneyaptımkiFazla bakmadım iyiyim ben:1ninca:Bu konudan uzaklaşayım en iyisi:Roflol::1ninca:

:1shok:bakma ne işin var senin burda:mymeka:
benim nefesim daraldı:çok üzgünüm:
bakmıcam ben:dilcikar:

Sanırım, Cadı, Kro ve Gurbaa bu resim yüzünden intihar edecektatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…