İntihar eden polisten ağır not: 'Eşim mezarıma gelmesin'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
ADANA’da emekli polis memuru 60 yaşındaki İsmet Öncü, "Eşim cenazeme gelmesin, naaşıma dokunup bir tas su dökmesin" yazılı not bırakıp beylik tabancası ile canına kıydı.
Sitene Ekle
-esim-mezarima-gelmesin--4787798.Jpeg

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA) -

İddiaya göre, emekli olduktan sonra Adana’ya yerleşen İsmet Öncü, 5 yıl önce kalp ameliyatı geçirdi. Ameliyattan sonra sağlık sorunları devam eden İsmet Öncü, evde kimsenin olmadığı sırada beylik tabancasıyla göğsüne ateş ederek canına kıydı. Öncü’nün cenazesini eve gelen eşi Sevim Öncü buldu. Sevim Öncü, durumu doktor olan oğlu Doğan Öncü’ye, ardından da polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, emekli polis memuru İsmet Öncü’nün bıraktığı, "Eşimin hakaretleri ve küfürleri bütün acılarımı bastırıyor. Eşime çok yük oluyormuşum. Artık gidiyorum hanımefendi rahat etsin. Bu acılara dayanamıyorum. Eşim cenazeme gelmesin, naaşıma dokunup bir tas su bile dökmesin. Kimseden şikayetçi değilim" not bulundu.

Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan İsmet Öncü’nün cenazesi, yapılan incelemenin ardından oğlu Doğan Öncü’ye teslim edildi. İsmet Öncü’nün cenazesi, Adana’nın Ceyhan İlçesi’ne götürüldü.

sağlık sorunları yüzünden depresyone girdi herhalde adamcağız, gerçekten ağır bir not olmuş
kalp ameliayatı geçirenlerin psikolojisi çok bozuluyor bildiğim kadarıyla

evet not çok ağır olmuş, şimdi tanıdıkları falan herkes kadınız suçlar sanırım.

Hem kadını suçlarlar kadın içinde kötü,ölen kişi için de kötü olmuş. işin aslını bilemeyiz kim haklı kim suçlu... Allah kalanlara sabır, rahmetliye de nur içinde yatmayı nasip etsin.. zor

eşinin desteğini yeterince hissetmemiş olabilir, hastayla ilgilenmekte çok zor ama, kim bilir neler oldu yazdıkları doğru mu bilemeyiz, ama yazdıkları doğruysa çok üzücü gerçekten adam için

ALLAH rahmet eylesin.

ne olursa olsun değer miydi be amca??? karınla sorunların olmuş olabilir; ayrılın olsun bitsin. canına kıymaya, bu vebalin altına girmeye değer miydi? nasıl bir psikolojiye girdin ki canına kıyabildin? kendine bunu yapabildin? ALLAH affetsin, nur içinde yatırsın.

eşine de sabır diliyorum. ne yaşadılar bilemem de kadın da ömür boyu vicdan azabı çekecek. tüm çevresi her şeyden onu sorumlu tutacak. :KK43:

X