• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten Tanıştık :/

İş için veya eğitim için (her neyse) o ve ya sen diğerinin bulunduğu şehre gitmiş, orada karşılaşıp tanışmış, birbirinizi internet üzerinden eklemissiniz. Muhabbet internet üzerinden ilerlemiş olabilir mi? :)

Dogruyu söylemelisin,
yalana ne gerek var ki?
Adam zaten ciddi ise ve iyi biri ise, ailene dogruyu söyleyebilmelisin,yok emin degilsende bekle biraz söylemete fakat dikkatli ol,iyi ölçüp ona göre karar ver,ama yalan söyleme derim ben.

Yalan söylemeyin çok da guvenmeyin derim. Belki sizin gibi birçok kişiyle görüştü, görüşüyor.

Arkadas vasıtasıyla tanıştık diyeceksin. Önce tlf,internetten görüştük sonra iş ciddiye bindi dersin.bende buna benzer bır yolla tanıştım 15 yıl oldu.5 yıldır da evliyim

Sizi şahsi olarak tanımıyorum ama forumda çok denk gelmişimdir yazdıklarınıza yorumlarınıza. Anladığım kadarıyla yüz yüze görüştünüz bir yorumunuzda "sözlüm" diye okumuştum yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.
Ben internetten tanışmaya önyargılı değilim. Normal arkadaş ortamında da tanışıp çok kötü çıkan insanlar oldu çevremde biraz şans meselesi. Ben olsam ablam ve eniştemle paylaşırdım. Ama ilerde bu internetten tanışma çiftler arasında güvensizliğe sebep olabiliyor. Olan da var olmayan da var. Özellikle erkek tarafı sen o zaman forumdan yazışıyordun şimdi de yapıyor musun gibi arkadaşlarımın üstüne gidilmişti. Zor bir durum Allah yardımcınız olsun...

İş için veya eğitim için (her neyse) o ve ya sen diğerinin bulunduğu şehre gitmiş, orada karşılaşıp tanışmış, birbirinizi internet üzerinden eklemissiniz. Muhabbet internet üzerinden ilerlemiş olabilir mi? :)

En mantıklısı bu bence de. Ama ben şunu anlamadım , siz bu adamı gördünüz mü görmediniz mi daha önce ?

Yalan söylemeye gerek yok bence. Sonuçta enişteniz tanışacak ilk etapta,siz tek başınıza gidip buluşmayacaksınız.
Ablanızı,eniştenizi alın karşınıza "böyle böyle oldu tanıştık,sohbet ediyoruz,ben kendimce güvendim bu insana ama yinede önce senin görüşmeni isterim enişte" deyin,onlarda memnun olurlar eminim. Yalan söylemekten kat be kat iyi. Ayrıca eniştenize farklı birşey söylerseniz,sevgilinizi sıkıştırsa oda yalanı kıvıramazsa ,ağzınız bir olmazsa,açık verirse daha kötü sonuçlanır emin olun.
Evet aynen böyle yapacağ canim çok sağol anladığın içim

Kızlar ablama konuyu açacağım önce eniştemin görüşmesini isteyeceğim eniştemde onaylarsa biz görüşeceğiz. .Ama başta ablama belki elektriklerimiz uyuşmaya bilir belki konuşurken hissetiklerimizi hissetmeye biliriz olmayada bilir sinyalini vereceğim eğer bizde görüşünce hala aynı hisleri taşıyorsak ailelere söyleyeceğiz. .

cidden bazen bdv ye yazanların yaş oranlarını çok düşük diye düşünüyorum onun dışında anlayan AKILLI MANTIKLI SEVİYELİ yazan herkese çok teşekkür ederim konum kapanabilir bu kadar çene çalma yeter Mune Mune @Margarikotin Kazen Kazen

Sanaldan sevgiliye karşı değilim, sanaldan tanışıp gerçek hayatta evlenen arkadaşım var. Kuzum bence onunla gerçek hayatta görüşmeden aileni karıştırma derim.

arkadasa katılıyorum. yuzyuze gorusmeden aılenı katma sakın. belkı cocuk senden hoslanmıcak yada sen . sonunda tanıstırdıgınla kalırsın

Merhaba iyi geceler bdv ailesi burası ayrı bi aile oldu çünküm. .sizden biraz empati kurmanızı ve kibar,seviyeli birşey şekilde bu sorunumda bana yardım etmenizi rica edicem.

Biz çok düşündük ama işin içinden çıkamadık maalesef. .Sevgilimle internetten tanıştık bi forumdan sorun şu ki 1 hafta sonra ben il dışına ablama gidicem ve durumu ablama anlatıp eniştemin sevgilimle görüşmesini rica edicem. .
Tek sorunumuz şu ki biz şu sorunun cevabını bulamadık"Nereden tanıştınız?" internet dersek hayatta kabul etmezler ve doğal olarak redderler peki ne diyeceğiz off çok stresli ve gerginim. .
yalan bulunurda önemli olan sizin güvenmeniz.tek gitmeyin yinede derim ben.arkadaş ortamında tanıştık dersiniz misafir olarak yakın bir arkadşınıza kalmaya gelmiş tanışmışsınız kendi yaşadığı yere döndü dersiniz.dediğim gibi önemli olan içiniz yalan söylerek rahat edicek mi ve tam anlamıyla güveniyor musunuz

yakın bir arkadaşınızın arkadaşıymıs bir kere gördüm sonra internetten konuşmaya başladık falan bu şekilde mantıklı olabilir.

Keşke 1 kerede olsa önce bi cafe tarzı bi yerde görüşseydiniz. İnsanlar internette göründüğünden daha farklı olabiliyor. Belki bi hareketine bişeyine içiniz ısınmıcaktı.
Bende eşimle internetten tanışıp evlendim o yüzden diyorum ilk bi ikiniz görüşseydiniz diye.
Daha emin şekilde yola çıkardınız..

Eniştenize doğruyu söylemeniz taraftarıyım bende. Anne baba ya pembe bir yalan söylenebilir

Back
X