internetten tanışıp evlenilirmi evet evlendim çok mutluyum::)

melekmehmet

CANLARIM BENİMMMM (M-T)
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
1.288
1
156
İstanbul
herkes hikayesini paylaşmış bende bugün paylaşmak istedim.bana deselerdiki internetten biriyle tanışıp onu çok seveceksin gülerdim ve çokda karşı çıkardım böyle birşeye ama nasıl oldu bilmiyorum bi gün arkadaşımla nette otururken yapacak işim yoktu ve öylece bilgisayarın başında oturmuş arkadaşımın işinin bitmesini beklıyordum ve çok sıkılmıştım arkadaşımda bana bi site açtı ismini bile bilmiyorum oraya girdim ve birisi bana slm yazdı daha birçok kişi yazdı ama neden bilmiyorum kimseyle yazışmadım sadece ilk slm yazan kişi ile yazışmaya başladık sonra msn adresımı aldı ilk defa birbirimizi gördük o an öylesine konuşup kapattık.tlf vrdi bana yarın bekliyorum dedi birşeyler onu arayıp nete giriyorum dememi istıyordu aradım böyle numara yok dedi meğer noyu yanlış almışım neyse girdim nete ve açıkdı elazığda okuyordu aramızda belki 24saat vardı ogün çok hoşlandık birbirimizden ve aradan 1 hafta geçti bana teklif etti ve eğer gerçekten ciddi düşünüyorsan evliliğe varım diyorsan kabul et dedi boşuna bekletme benı dedı çok hoşuma gitmişti öyle başladık aileme anlattım uzak olması kafalarını karıştırdı ama birşey demediler tam 4ay sonra abimin düğünü vardı ve ilk defa gelecek yüzyüze canlı görecektik birbirimizi ama ailem istemiyordu gelmesini gelme diyemedım çünkü ailesiyle bile tanışmıştık onlar bizden daha heyecanlıydı ve çocuklarını bize gönderiyorlardı benım ailem ile tanışması için ama hiçbirşey hayalimiz gibi olmadı 5dk bile göremedik birbirimizi ailem engelledi oda mecbur memleketine döndü ogün ikimizde çok ağladık o ve ailesi yıkılmıştı resmen .ama 1sn olsun birbirimizdden vazgeçmedik benı başkasına vermek istediler varmadım.annem babam yüzüme bile bakmıyorlardı elimden 1 bardak su içmiyorlardı sırf ondan ayrılmadığım için babam istediğin zaman gidebilirsin bu evden ama dönüşün olmaz diyordu bi yanda herşeyim ama herşeyim ailemmm bir yanda sevdiğim insan geceler gündüzler zehir oluyordu ikimizede ama tek desteğim oydu hep sabret diyordu çok şeyler çektim çok uzun olacak diye yazamıyorum ve aradan 2 sene geçti hala bırakmadık 1 kere ayrılmadık.baktıkki olmuyo 1martta izini vardı ve kaçmaya karar verdik ve şubat sonu ailem gelsin tanışalım dedi sanki içlerine doğmuş gibi sonunda ailemde bunun farkına vardı vazgeçmeyecektim ne olursa olsun sevgime sahip çıkacaktım ve çıktımda..sonra tanışmaya geldi yine eskisi gibi olmasından korkuyordu ama herşey güzel oldu .adanadan kalkıp geldi ve 1martta kaçacağımız gün ailemle tanıştı çok mutluydum çıkmaya başlayalı 2 sene olmuştu ve bu onu 2.görüşümdü canlı olarak derkenn temmuzda nişanımız kasımdada düğünümüz oldu vee şimdi herkesin ders aldığı örnek aldığı bi evliliğim var nasıl güvendik ettik birbirimize bilmıyorum ama arada sevgi olunca herşey oluyormuş 1bucuk senelik evliyiz şimdi bebişimizde olacak bizden mutlusu yokk..rabbimmm bizi hiçç ayırmasınn:13::13:

Mucize gibi adeta... İkinizin de cesaretine, sabrına ve aşkına hayran kalmamak elde değil...

çok güzell
bnm kuzenımde internetten tnışıp evlendi onlarda çok mutlu şimdi
Allah mutluluğunuzu bozmasın :)

insan ne yaparsa yapsın kaderin önüne geçemiyor işte ...şimdi olduğu gibi en büyük destekcim eşim oldu sadece sabır dedi ve sabrın sonu mutluluk oldu vee şimdide bebişimiz dünyaya geldi daha ne isterizkiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…