ben e-bay'dan 12 parça gerçek saçı 40 tl'ye aldım, siparişim gelince sizi bilgilendiririm :) daha önce de almıştım kuaföre gerçek saç mı diye sordum, o da gerçek saç ama içinde çok az naylon da var dedi. tamamı naylon saçlar bile piyasada 60-70 tl'ye satılıyor, o yüzden çok karlı olduğumu düşünüyorum
12 parça için fiyatı çok iyi sanırım, pek bilgim yok da bu konularda :) hepsi naylon bile olsa 40tl güzel bir fiyat, bozulunca at çöpe gitsin :)
yaz da geldi, ben uzun saçlarıma kavuşmak istiyorum artık, iyice heveslendim. dışarda falan uzun saçlı kadınları görünce kendime küsmeye başladım. iyi bir kaynak yöntemi araştırıyorum, şuanda yapılan en iyisi mikro kaynak anladığım kadarıyla, ama onu da birtek istanbulda yapıyorlar heralde bilmiyorum bakalım nasıl yapıcam.
arkadaşlar bu çıtçıt ne kadar süre kullanılıyo. yani yaptırdım diyelim. ben öle 3-5 ay sonra kestirmek istemiorm. hiç bi bilgim yok
ben e-bay'dan 12 parça gerçek saçı 40 tl'ye aldım, siparişim gelince sizi bilgilendiririm :) daha önce de almıştım kuaföre gerçek saç mı diye sordum, o da gerçek saç ama içinde çok az naylon da var dedi. tamamı naylon saçlar bile piyasada 60-70 tl'ye satılıyor, o yüzden çok karlı olduğumu düşünüyorum
ben ebay'den platin sarisi olanlardan aldim arkadaslar fiyatini tam hatirlamiyorum ama oldukca uygundu 2 takim almistim ben de. dogal sac cikti boyadim rofle yaptirdim neler yapmadim o saclarabigudiler sardim fon cektim hic bozulmadi hala kullaniyorum. ebay'e bakin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?