• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk İnternetten saç almak?

aygulylmz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
16
0
36
Ankara
Arkadaşlar ben saçlarıma kaynak yaptırmayı düşünüyorum ve kendi saçlarımı internetten almaya karar verdim. İnternetten güvenebileceğim, kaliteli saç alabileceğim yer bilen var mı? uzunsaclar diye bir yer var sanırım orası gözüme ilişti, buradan daha önce saç alan, yada başka herhangi bir tavsiyesi olan varmı bana bu konuda?

merhaba her tür saçı kullanmış biri olarak bence iade garantili, bir yerden al en azından beğenmezsen gönderirsin.piyasadaki saçlar genellikle orta kalite zaten.ama bazen sorun çıkabiliyor bu nedenle saçı sipariş edip kuaföre göster olmadı değişim veya iade olan bir yerden yaptırırsın.istanbulda yaşıyorsan kadıköyde lara saç saç dahil çok uyguna yapıyor.
kolay gelsin

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için, bende senin gibi düşünmüştüm, beğenmezsem değiştirebilirim diye düşünerek uzunsaçlar.com dan aldım. saçlar gayet güzel görünüyor, yarın kuaförüm kaynak yapacak. sabırsızlıkla bekliyorum :)

geçen hafta uzunsaclar.com dan aldığım saçları cuma günü kuaförüm kaynak yaptı ve gayet de güzel olmuştu. ama saçlarımı 2. yıkamadan sonra dolaşıp birbirine karıştı ve kuförüm kesmek zorunda kaldı :(( allahtan kendi saçlarıma pek birşey olmadı.

kuaförüm saçların uçbaş karışık çin saçlarından olabileceğini ve bu yüzden karışmış olabileceğini söyledi. aldığım yeri arayıp durumu söylediğimde benimle dalga geçer gibi yanlış şampuanla yıkadığımı, bu durumla ilgili birşey yapmayacaklarını söylediler. halbuki daha önce de kaynak saç kullandım ve böyle bir sorunla ilk kez karşılaşıyorum. ayrıca saçları gönderirken herhangi bir açıklama yoktu şampuan ile ilgili.

uzunsaçlardan saç almayı düşünen varsa iyi düşünsün, kendi saçlarımdan da oluyordum bu çin saçları yüzünden!

geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsın. ben de rapunzelstore ya da gittigidiyordan sipariş verecektim ama korktum şimdi en iyisi bakıp, görüp almak o zaman.

evet ya sorma, cok da heveslenmiştim uzun saçlara kavuşmak için... saç alacaksanız garanti verebilen, değişim yapabilen bir yerden alın bence, yoksa benim gibi çöpe gidebiliyor saçlar. uzunsaç hevesim yarım kaldı ama, iyice araştırıp iyi bir yerde yaptırmak istiyorum bu sefer, tekrar sorun yaşamayı göze almadan.

ben alıyorm bu uctur mukemmel durust bır adam hayatta gordgum en kalıtelısacları satıo bende ınternetten bulmustum ılk guvenmedım kapıda odeme falan yaptım sımdı ıse havale ıle kafam rahat hemde 8 parca 150 tl :Dozel msjdan merak eden warsa solerım sıteyı

ben e-bay'dan 12 parça gerçek saçı 40 tl'ye aldım, siparişim gelince sizi bilgilendiririm :) daha önce de almıştım kuaföre gerçek saç mı diye sordum, o da gerçek saç ama içinde çok az naylon da var dedi. tamamı naylon saçlar bile piyasada 60-70 tl'ye satılıyor, o yüzden çok karlı olduğumu düşünüyorum :3:

ben e-bay'dan 12 parça gerçek saçı 40 tl'ye aldım, siparişim gelince sizi bilgilendiririm :) daha önce de almıştım kuaföre gerçek saç mı diye sordum, o da gerçek saç ama içinde çok az naylon da var dedi. tamamı naylon saçlar bile piyasada 60-70 tl'ye satılıyor, o yüzden çok karlı olduğumu düşünüyorum :3:

12 parça için fiyatı çok iyi sanırım, pek bilgim yok da bu konularda :) hepsi naylon bile olsa 40tl güzel bir fiyat, bozulunca at çöpe gitsin :)

yaz da geldi, ben uzun saçlarıma kavuşmak istiyorum artık, iyice heveslendim. dışarda falan uzun saçlı kadınları görünce kendime küsmeye başladım. iyi bir kaynak yöntemi araştırıyorum, şuanda yapılan en iyisi mikro kaynak anladığım kadarıyla, ama onu da birtek istanbulda yapıyorlar heralde bilmiyorum bakalım nasıl yapıcam.

12 parça için fiyatı çok iyi sanırım, pek bilgim yok da bu konularda :) hepsi naylon bile olsa 40tl güzel bir fiyat, bozulunca at çöpe gitsin :)

yaz da geldi, ben uzun saçlarıma kavuşmak istiyorum artık, iyice heveslendim. dışarda falan uzun saçlı kadınları görünce kendime küsmeye başladım. iyi bir kaynak yöntemi araştırıyorum, şuanda yapılan en iyisi mikro kaynak anladığım kadarıyla, ama onu da birtek istanbulda yapıyorlar heralde bilmiyorum bakalım nasıl yapıcam.

evet, şu anda 18 parça çıt çıtım var ama sorun şu ki boyutları çok küçük :) birbirine dikmem lazım yani, ama insanların 300 tl civarı para ödediği gerçek saçı ben toplamda 60tl'ye getirmiş oldum. sadece çıt çıt sayısı çok fazla ve saç miktarı tek çıtçıtta çok az olduğu için 3er 3er dikersem mükemmel olacak

bence kesinlikle almayın tavsiye etmem ben gitti gidiyordan aldım ancak naylon çıktı ve ben başta kuaföre göstermediğim için iade edemedim elime kaldı verdiğim parada boşa gitti

ben ebay'den platin sarisi olanlardan aldim arkadaslar fiyatini tam hatirlamiyorum ama oldukca uygundu 2 takim almistim ben de. dogal sac cikti boyadim rofle yaptirdim neler yapmadim o saclara :1: bigudiler sardim fon cektim hic bozulmadi hala kullaniyorum. ebay'e bakin derim

arkadaşlar bu çıtçıt ne kadar süre kullanılıyo. yani yaptırdım diyelim. ben öle 3-5 ay sonra kestirmek istemiorm. hiç bi bilgim yok

cnm bende ebaydan almak istiyorm ama güvenemiyorm sen hangisini aldın bana yardımcı olablirmisin ? bide ne kadar zamanda geldi ?

ben ebay'den platin sarisi olanlardan aldim arkadaslar fiyatini tam hatirlamiyorum ama oldukca uygundu 2 takim almistim ben de. dogal sac cikti boyadim rofle yaptirdim neler yapmadim o saclara :1: bigudiler sardim fon cektim hic bozulmadi hala kullaniyorum. ebay'e bakin derim

bende ebaydan almak istiyorumda güvenemiyorm. bide bürsürü çeşit var hangisini almıştın hatırlıyomusn bide ne kdr zamanda geldi ?

Back