• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten parfüm Alan

peynirr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
37
9
86
Sosyeteci parfüm evi isminde internet üzerinde sahibinden de satış yapıyorlar orjinal tester parfüm diye, fiyatlarda uygun ama daha önce hiç internetten bu tarz bir alışveriş yapmadım. Burdan veya başka bi yerden alışveriş yapan yada tavsiyede bulunabilecek olan arkadaşlar var mı?

Sosyeteci parfüm evi isminde internet üzerinde sahibinden de satış yapıyorlar orjinal tester parfüm diye, fiyatlarda uygun ama daha önce hiç internetten bu tarz bir alışveriş yapmadım. Burdan veya başka bi yerden alışveriş yapan yada tavsiyede bulunabilecek olan arkadaşlar var mı?

İnternetten orjinal tester diye satılanlar hep sahte.

Tavsiye etmem.. daha önceden 100 küsüre aldım o bile sahte cıkmıştı.

Diilmi yaa şu internette orjinal tester yazan hiç bir ürüne güvenemiyorum ben. Almadım almayada cesaret edemem zaten. Bi missperadan aldım şimdiye kadar ve orjinal çıktı birde mizu güvenilir geliyor bana başka bi siteye güvenipde almadım hiç..

Hiç tavsiye etmem. Orjınal çıkmıyorlar.

Mizu
Misspera
Trendyol
Hepsiburada gibi sitelere güvenebilirsiniz.

Bunlar daha uygun fiyatlı ayrıca.
Lidyana, boyner, sevil gibi siteler çok pahalıya satıyor.

parfümania.com
kaçın, uzak durun. cayma hakkımı kullanarak iade ettiğim parfümün aynısını geri yolladılar ve kargoyu benden kestiler. bu parfümle birlikte 2 parfüm daha almıştım tekini sıkmış bulundum koku değişikti, internetten kontrol ettim üretim tarihi 2008, ürün rafta bozulmuş. Sıkmadığımı iade ettim onun da kargosu bana patladı. destek hattında iş yok. o kadar maile mesaja cevap gelmedi sürekli aradım 1 ay uğraştım kesintili olarak iade yaptılar.

instagram da . i öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:
Back