arkadaşlar ben nevresim pike battaniyemi filan netten uygun fiyata alableceğimi düşünüyorum fakat arkadaşım görmeden alma filan deyince aklım karıştı sizlerin fikrini almak istıyorum . netten bu tarz şeyler alıp da beklediği gibi cıkmayan var mı ?aldıusanız hangı siteyi önerirsiniz
Ben şimdiye kadar aldıklarımı internetten aldım hep, 2 sarev 1 daysincolours aldım, memnun kaldım, resimde gördüğüm gibi çıktı.sarev in pamuk satenini öneririm, nish ev var, oradan aldım
Bende birçok nevresim takımımı internetten aldım. bilindik markaların yanı sıra farklı markalardan da aldım Brielle gibi.
Bilmediğim bir markadan nevresim alacağım zaman fiyatının çok ucuz olmamasının yanı sıra ranforce olmasına dikkat ediyorum.
İlla bir site tavsiyesi istiyorsan ben şurayı ve fiyatlarını beğendim Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -. Nevresim takımı ve bulaşık kurutmalık aldım, yeni açılan bir site olduğu için hediyede gönderdiler
bahsettiğin siteye bi göz attım site ürünleri gayet güzel ama sanki ürün çeşitliliği bana biraz az gibi geldi. ama bu ürünü çok beğendim dayanamayıp alıcam galibaaaaaa :) resmini yükleyemiyorum ama linkini aşağıda verdim sizce bu nasıl ?
ben 2 ay önce venedik figürlü nevresim takımı almıştım denizli filiz tekstilden
hem fiyatlar uygun ,hem de ertesi gün gelmişti ürün, hem de kaliteli.. tavsiye ederim
bahsettiğin siteye bi göz attım site ürünleri gayet güzel ama sanki ürün çeşitliliği bana biraz az gibi geldi. ama bu ürünü çok beğendim dayanamayıp alıcam galibaaaaaa :) resmini yükleyemiyorum ama linkini aşağıda verdim sizce bu nasıl ?
Artık internetten alış veriş çok yaygın ve bu durum daha da yaygın bir hale gelecek.
Bu sayfada da çok çeşitlere ve istediğiniz markaya ulaşabiliyorsunuz tavsiye ederim.
yok canım vallahi ben bi sorun yaşamadım şu ana kadar umarım yaşamam da. üretici firmanın 2 yıl garantisi varmış öyle dediler :)
bu arada sana başka bir nevresim buldum ben bi şuna bak bakiyim
kızlar internetten de alınır ancak en güzeli eminönünden almak cidden nakite tek çekime indirim yapıyorlar , öle bi imkanınız yoksa da gittigidiyor u tavsiye ederim ya da akakçe den bakarak alın derim alışveriş sitelerinin yaptığı indirim hep aynı oluyor her hafta birinde aynı markalar ..
arkadaşlar ben nevresim pike battaniyemi filan netten uygun fiyata alableceğimi düşünüyorum fakat arkadaşım görmeden alma filan deyince aklım karıştı sizlerin fikrini almak istıyorum . netten bu tarz şeyler alıp da beklediği gibi cıkmayan var mı ?aldıusanız hangı siteyi önerirsiniz