internetten nevresim almak ?

bilgge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
85
38
88
arkadaşlar ben nevresim pike battaniyemi filan netten uygun fiyata alableceğimi düşünüyorum fakat arkadaşım görmeden alma filan deyince aklım karıştı sizlerin fikrini almak istıyorum . netten bu tarz şeyler alıp da beklediği gibi cıkmayan var mı ?aldıusanız hangı siteyi önerirsiniz

Ben şimdiye kadar aldıklarımı internetten aldım hep, 2 sarev 1 daysincolours aldım, memnun kaldım, resimde gördüğüm gibi çıktı.sarev in pamuk satenini öneririm, nish ev var, oradan aldım

ben de özdilek ve pierre cardin aldım internetten.aynen resimdeki gibi çıktı.çok da memnun kaldım.markasının kalitesini biliyorsanız bence alınır.

Bende birçok nevresim takımımı internetten aldım. bilindik markaların yanı sıra farklı markalardan da aldım Brielle gibi.
Bilmediğim bir markadan nevresim alacağım zaman fiyatının çok ucuz olmamasının yanı sıra ranforce olmasına dikkat ediyorum.
İlla bir site tavsiyesi istiyorsan ben şurayı ve fiyatlarını beğendim Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -. Nevresim takımı ve bulaşık kurutmalık aldım, yeni açılan bir site olduğu için hediyede gönderdiler

ben 2 ay önce venedik figürlü nevresim takımı almıştım denizli filiz tekstilden
hem fiyatlar uygun ,hem de ertesi gün gelmişti ürün, hem de kaliteli.. tavsiye ederim

yasemincim mrb bahsettiğin yerin linki varsa yazar mısın bende bakiim.

ayrıca benim yazdığım linkteki nevresim sence nasıl çeyiz için araştırıyorum bol bol yoruma ihtiyacım var

Canım ben bahsettiğin nevresimi beğendim canım onun farklı renkleride vardı turuncu pek bana göre değil :) bnim aldıklarım 3.gün kargoya verilmişti

iimiş canım :) malum zaman çok kıymetli şuara benim için :) peki herhangi bir sorun yaşadın mı? aldığın nevresimlerle ilgili?

iimiş canım :) malum zaman çok kıymetli şuara benim için :) peki herhangi bir sorun yaşadın mı? aldığın nevresimlerle ilgili?

yok canım vallahi ben bi sorun yaşamadım şu ana kadar umarım yaşamam da. üretici firmanın 2 yıl garantisi varmış öyle dediler :)
bu arada sana başka bir nevresim buldum ben bi şuna bak bakiyim

Kristal by Ta Seray Kahve ift Kiilik Nevresim Takm | ift Kiilik | Houseandtrend.com - Senin evin, senin trendin -

kızlar internetten de alınır ancak en güzeli eminönünden almak cidden nakite tek çekime indirim yapıyorlar , öle bi imkanınız yoksa da gittigidiyor u tavsiye ederim ya da akakçe den bakarak alın derim alışveriş sitelerinin yaptığı indirim hep aynı oluyor her hafta birinde aynı markalar ..

ben sanalpazar diye bir siteden us polo nevresim ve pike takımı aldım kargo verilmiş daha once de almıstım bı sıkıntı yasamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…