- Konu Sahibi mutluolmak
-
fıstıklı dondurma hiç kullanmadım numara ton bilmiyorum MAC ürünlerini de bilmiyorum ama internetten araştırayımcanım daha önce makyaj kullanmışsındır numaralarını tonlarını bilirsin sonuçta bu arada sana MAC ürünlerini öneririm bide lorealın profosywnel fondoten lerini
teşekkür ederim esra2424 lorealin ürünlerini biliyorsun herhalde hep lorela marka mı kullanıyorsun peki ruj alırken hangi rengin bana uyup uymadığını nasıl anlayacağım far alırken hangi rengin bana yakışıp yakışmadığıcanım öncelikle bütçen nedir mesela bi fondotene kaç para verebilirsin?
40 lira civarı verebilirim fondotene diyosan loreal true match öneririm.
youtube a loreal true match yaz orada makyaj videoları yapan kızlar var. onlardan kendi cilt rengine en yakın kıza bak hangi tonu kullanıyomuş.
bi de şöyle bulabilirsin ( bunu bi yerden okumuştum) kolunun içindeki damarlar mavi görünüyosa pembe tonlu fondotenler uygundur. eğer yeşil görünüyosa sıcak tonlu fondotenler uygundur.
kendine altını daha çok yakıştırıyosan sıcak tonlu fondotenler uygundur. loreal true matchin W serisi veya D serisi
kendine gümüşü daha çok yakıştırıyosan soğuk tonlu fondotenler uygundur loreal true match C serisi uygundur.
bana herşey yakışıyo dersen nötr tonlar sana uygundur. bu da loreal true match de N serisine tekabül eder.
bundan sonrası ne kadar açık ne kadar koyu tenlisin ona kalmış canım.
eğer ben daha ucuz bişey düşünüyorum dersen maybeline affinitone veya maybeline saten fondotenlere bakabilisin canım kolay gelsin tatlım.
çok teşekkür ederim esracım verdiğin linkten inceleyeceğim dediğin maybelline rujlarına da bakacağım.ruj alırken genelde senin zevkine kalmış ama diyelim ki kırmızı tonlarına yakın bi ruj alıcaksın
yukarıda anlattığım gibi sıcak tonlardaysan yani loreal true match W serisi bi fondoten kullanıyosan turuncu tonlarda kırmızı ruj kullanmalısın
eğer soğuk tonlardaysan yani loreal true match C serisi kullanıyosan mor veya pembe tonlu kırmızı rujlara bakabilirsin
ama nötr tonlardaysan yani loreal true match N serisi fondoten kullanıyosan hemen hemen her ruj yakışır.
ama benim fikrimi sorarsan ben çok abartı olmayan rujları seviyorum
maybeline rujları çok kaliteli ve fiyatı da çok uygundur tavsiye ederim.
forumda maybeline markasının konuşulduğu bi topik vardı orada güzel ruj resimleri koymuşlardı arkadaşlar
http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/452362-maybelline-hakkindaki-dusunceleriniz.html bu topikte güzel şeyler var mutlaka incele
nerden sipariş vereceksin? yurtdışından alışveriş yasağı var artık
kozmetik için.. biliyorsun değil mi.. gitti gidiyor gibi yerlerden de alma sakın çoğu sahte ne oldukları belli değil. İmkanın varsa internetten almak yerine varsa başka bir büyük şehirde yaşayan bir akrabanın yanına gidip ordan alabilirsin? nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama imkanın varsa çevre illere günübirlik gidip gelebilirsin, bazı küçük şehirlerden 1 saatte otobüsle büyük şehire gidiliyor.
evet malesef artık yurtdışından kozmetik ürünleri getirtmek yasak
bence itiraz edilmesi gereken bir karar ....
İtirazla alakalı forumdan Kılıçbalığı arkadaşımız dava sürecine girileceğiyle ilgili bilgi vermişti isterseniz onunla görüşür sorun bir ne olduğunu sonuçlandı mı bilmiyorum ama bununla ilgili bir şeyler yapılmaya çalışılıyordu.
bu arada e buy dan alıp ürünleri uzun sürede de olsa gelenler var ama sanırım paketlemede kozmetik dışında bir şey gibi gösterilmesi gerekiyor bir de 100$ dan aşağıdaki şeylere dokunmuyorlar dedi bir arkadaşım ama bu ne derece doğru bilemiyorum, yasaklandığından beri bir şey almadım ben en çok da strawberry den alamamaya üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?