İnternetten lens almak?

Kusolurgidersin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
45
45
Arkadaşlar sürekli kampanyasından yararlandığım bir optik vardı ama şimdi benim kullandığım marka kampanya da yok ve normal fiyatı pahalı. Benden internetten bakarak ucuza getirmek istedim lensci.com diye bir site buldum ama orda da şaşırtıcı şekilde ucuz sanki her yerde 70 80 lira olan ürün sitede 50 lira yazıyo. Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar varsa yada bilgisi olan paylaşabilir mi acaba güvenebilir miyim?

Arkadaşlar sürekli kampanyasından yararlandığım bir optik vardı ama şimdi benim kullandığım marka kampanya da yok ve normal fiyatı pahalı. Benden internetten bakarak ucuza getirmek istedim lensci.com diye bir site buldum ama orda da şaşırtıcı şekilde ucuz sanki her yerde 70 80 lira olan ürün sitede 50 lira yazıyo. Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar varsa yada bilgisi olan paylaşabilir mi acaba güvenebilir miyim?
Ben guvenmem. bilindik site degilse alisveris yapmam. Ayrica piyasa fiyatinin altindaysa asla tercih etmem.

Goz bu sonucta.

ilk lensimi gözlükçüden aldım ama onlar da sipariş verip getirtiyordu belki de netteki sitelerden birisiyle çalışıyorlardı.net üzerinden yazıp sipariş vermişti çünkü. ben de bunu fark ettim ve araştırdım lens marketten kendim sipariş verdim çok da uygundu. gözlükçüden baya pahalıya almıştım demek ki iyi kâr elde etti benim lensten.

X