• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNTERNETTEN hangi ovulasyon testini alayımm?

28 günde bir regl olurum 5 gün sürer. Ne zaman yumurtlama dönemim olduğunu anlayamıyorum. Inşallah bu ay sonu Hamileyim diye konu açacağım

ovulasyon testi kullanıp hemen hamile kaldığını söyleyen arkadaşlarımızı okudukça içim umut doluyor. inşallah bu ay biz de onlara katılıcaz :13:

ben de laboquick ovulasyon testini kullanmıştım ve kullandığım ay hemen hamile kaldım o yüzden onu tavsiye ederim.[/QUOTE

yarın elime ulaşacak henüz kargoda. Pek bana nasıl kullanacağı le ilgili bilgi verebilir misin canım..sonuç da almışsın bEBEŞİn hayırrlı olsun Belki uğurlu gelirsin :)))

ay ne güzel... darısı başımıza. bende surelab kullanıyorum bu ay. inşallah bana da nasip olur bu mutluluk. test çizgin koyu kırmızı olduğu gün mü birlikte oldunuz yoksa ertesi gün mü canım. sen deneyip başarılı olmuşsun lütfen deneyimini paylaşır mısın?

ben riske atmamak için hem kırmızı olduğu gün hem sonraki gün yaptım, tabi eşimede bol bol keçi boynuzu pekmezi yedirdim bu arada onunda etkisi çok

Back