- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
slmlar karışmak gibi olmasın siz 2 gün önce d.k.h için bilgi almamışmıydınız bazı özel nedenlerden dolayı neyse beni igilendirmez zaten dikkatimi çekti sadece karar deiştirdiyseniz çok sevindim adınıza bende labgoıck kullanıyorum yaklaşık 4 aydır memnunum ve çokta uygun bence ama daha sonuç alamadım hayırlısı zamanı var demekki tavsiye ederim yani hayırlısı olsun tekrar
gittigidiyor dan alışveriş yapıyorum. 6 aydır bebiş istiyoruz ama Allah henüz takdir etmedi.hayırlısı....
önce bir elimizden geleni yapıp tevekkül edelim de!:)
neyse mevzu şuuuu: hangi ovulasyon testini almalıyım? sahte haberleri falan kulağıma geldiacaba elden mi alsamm??? FİKİR VERSENİZ BU KARDDEŞİNİZEEEE
slmlar karışmak gibi olmasın siz 2 gün önce d.k.h için bilgi almamışmıydınız bazı özel nedenlerden dolayı neyse beni igilendirmez zaten dikkatimi çekti sadece karar deiştirdiyseniz çok sevindim adınıza bende labgoıck kullanıyorum yaklaşık 4 aydır memnunum ve çokta uygun bence ama daha sonuç alamadım hayırlısı zamanı var demekki tavsiye ederim yani hayırlısı olsun tekrar
2 gün önce gittigidiyordan sipariş vermiştim. bugün elime geçti.SURELAB 26 ovulasyon testi + 2 Gebelik. benim adet döngüm 26 günde bir olduğu için testi yapmaya 9. gün başlamam gerektiği yazıyordu. ama ben dayanamayıp bugün yani 8. gün yaptım. test çizgisi hafif silik çıktı. hergün yapmaya devam edicem bakalım sonuç alabilecekmiyim. her gün aynı saatte ve bikaç saat sıvı tüketmeden yapmak gerekiyormuş. sen de bir an önce al ve dene papatyasevilir seninle evlilik ve bebek denememiz hemen hemen aynı zaman dilimine denk geliyor. ikimiz de daha fazla zaman kaybetmeden tuttururuz inşallah :13:
Hemen alacağım.canim birşey soracağım son kullanma tarihi falan geçmiş değil degil mi! Genelde hu şikayet duyuyorum netten yapilan alışveriş lerdeee....
mrb cnm ben beş altı ay normal yollarla denedim sonra yine bu forumda ovaluasyon testini duydum gitti gidiyordan surelab markalı olanını siperiş ettim kullandığım ay hamile kaldımmeğer çok yanlış hesaplıyomuşum ovaluasyonumu, geç ovaluasyonmuş benimkisi çok şükürki test işe yaradı sanada şiddetle tavsiye ederim :)
Canım ben ilk gebeligimi 9 ay beklemistim olmamisti sonunda internetten laboquick ovulasyon testini aldım ve o ay hamile kaldım. Ama bu arada o ay doktorun tavsiyesi ile folik asit folbiol ilacını da kullanmaya başlamıştım onunda etkisi olduğuna inanıyorum yumurtaliklari gelistiriyormus. Senin de kullanmani tavsiye ederim hiçbir sakıncası ve yan etkisi yok herkes rahatlıkla kullanabilir
bende folic plus var. birkaç ay önce alıp kullanmaya başlamıştım ama gebelik olmayınca bu ay bıraktım. bak şimdi sen böyle diyince hemen içtim bir tane. devam ediyim en iyisi. bende biraz kabızlık yaptı da o sebepten kullanmaktan vazgeçtim aslında. folbiol mü alsam. sende bir yan etki yaratmadı sanırım öyle mi?
Bence folbiol ude dene bende hiçbir yan etki yapmadı şimdi hamileyim hala bırakmadim kullanıyorum bi sorun yok
Teşekkür ederim tavsiyene uyucam canım folbiol alıcam. Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Hayirli olsun bebisin darisi basimuza :))) peki neden hala kullanmaya devam ediyorsunBence folbiol ude dene bende hiçbir yan etki yapmadı şimdi hamileyim hala bırakmadim kullanıyorum bi sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?