İnternetten Giyim Alışverişi

ladies

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
83
2
Evet, internet üzerinden kıyafet sipariş eden var mı?

Ben de denemeden kıyafet almayı sevmiyorum aslında ama internetten gerçekten çok ucuza geliyor birçok ürün. Bu konuda gerçek ürün satan güvenilir online mağazaları paylaşabiliriz.

Ben birkaç tane yazayım, aklıma geldikçe güncellerim.

*

Mudo - Mudo Online Alışveriş
Bildiğimiz Mudo, kaliteli ve şık ürünler. Mağazalardan ucuza geliyor.

GAP - Gap Türkiye Online Alışveriş - Kadın, Erkek, Çocuk, Bebek ve Yenidoğan giyim alışverişi
Bayağı güzel bir site. 150TL üzeri ücretsiz kargo var. Özellikle hırka ve kazak için tavsiye ediyorum.

Modagram - Moda Yeni Moda Online Alışveriş Giyim Mağazası Modagram
Kozmetik ve aksesuar yelpazesi oldukça geniş. 15 gün iade, ücretsiz kargo şansı mevcut. Fiziki bir mağazası yok, yalnızca online.

Gencallar - http://www.gencallar.com.tr/
Özellikle tshirt ve body ürünleri çok güzel. Ayrıca çoğu yerde görmediğim Converse ürünleri var burda. Aynı gün kargo, 50TL üzeri ücretsiz olması çok iyi. Marka yelpazesi çok geniş.

Mudo ve GAP ürünleri güzel olmasına rağmen oldukça pahalılar..
Modagram'dan hiç alışveriş yapmadım..
Gencalların mağazasını biliyordum online alışveriş yaptıklarını yeni öğrendim..

Zaten indirimde almak gerekiyor bu ürünleri. Aksi taktirde hemen hemen mağaza fiyatına geliyor, ki bu şekilde bir esprisi de olmuyor. Siteleri sürekli takip edip düşük fiyatta yakalamak önemli.

bende bu siteleri takip ediyorum ama daha hiç alışveriş yapma şansım olmadı.genelde 'trendyol ile markafoni'den yapıyorum şimdilik bi sıkıntıyla karşılaşmadım

Ben de Trendyol, Markofoni, Limango gibi sitelere güvenemiyorum bir türlü. Sorun yaşayan birkaç arkadaşım var buradan alıp belki de o yüzdendir. Direk marka online mağazasından ya da fiziki şubeleri olan Ender, Gencallar gibi yerlerden almak daha güvenli geliyor bana.

Ben de Trendyol, Markofoni, Limango gibi sitelere güvenemiyorum bir türlü. Sorun yaşayan birkaç arkadaşım var buradan alıp belki de o yüzdendir. Direk marka online mağazasından ya da fiziki şubeleri olan Ender, Gencallar gibi yerlerden almak daha güvenli geliyor bana.

Açıkçası bende aynı şeyleri düşünüyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayakkabı fln sipariş ettim 2 güne geldi hemde çok ucuz. şimdi de kışlık ev içi terlik sipariş ettim onlarda çok güzele benziyorlar. tavsiye ederim.

bende genelde markafoni ve trendyoldan alışveriş yapıyorum ama teslimat süresi bazen çok uzun oluyor.bu aralar favorim busenebumoda. 2 günde geliyor.

kadın giyim , iç giyim , fantazi giyim konusunda %100 güvenilir ve toptan fiyatına en ucuz en kaliteli ürünlei sipariş edebileceğiniz . Vede toptan iç giyim alarak evde ek iş imkanı sağlayabileceğiniz bir site tavsiye ederim .

X