• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri İnternetten gelinlik alma :)

Yakın zamanda böyle bir başlık açılmıştı. Ben de 2 ayrı yabancı siteden aldığım 2 ayrı gelinliğin fotograflarını koymuştum.

canım ya sen galiba bir de site linki paylaşmıştın yanlış hatırlamıyprsam. ben ordan sipariş vercem ama yapamıyorum

bu siteler bizim g gidiyor gibi bi site kullanılmışı da kullanılmamışıda var ayrıca gümrüğe takılıp gelememe gibi bi ihtimalide var geliceğini bilsem bende alırdım ama gelebiliceğini hiç sanmıyorum

bizim apartmanda bir abla gelinliğini internetten siperiş verdi hangi site olduğunu bilmiyorum ama yurt dışından olduğunu biliyorum.300 tl bile yoktu.ve gelinliği çok güzeldi.çok yakışmıştı.çok kaliteli değil ama belli bile olmuyor zaten yanına gelip dikişlerinemi bakıyolar.ben şahidim fiyatını bilmesem en az 2000 tl derdim.

Hiç riske atmayın, 500 TL ye gelinlik satan yerler var zaten. Hatta 200 e bile var, broşürlerde gördüm. Ben şahsen gidip görmediğim için birşey diyemiyorum. Çok kaliteli olmazlar elbet ama nihayetinde bütçe meselesi. Bir de yalnız söylediğiniz kadar pahalı değildir hiçbir gelinlik :) Kendim bir zamanlar gelinlik atölyesinde çalıştığım için söylüyorum. Çoğu gelinlik en fazla 500 TL eder.(el emeği+işçilik) Ha tabi siz, gerçek fransız dantel, saworoski taş falan kullanırsanız fiyat artar. Ben klasik gelinlikler için söylüyorum. İthal bir firmadan gidip almadıysanız mesela. Ancak siz o gelinlikleri 2000 civarı para verirsiniz. Çünkü bu kıyafet sizin için çok önemlidir. Normalde hiçbir gece kıyafetine bu parayı vermeyecek olan bizler, söz konusu gelinlik oldu mu yelkenleri suya indiririz. Onlar da bunu bildiği için fiyatları çıkartırlar. Biz normalde 1800 olan gelinliği, tanıdıklara diye 500 e çok verdik.. O zamanlar kendime de diktirseymişim iyiymiş :44:

Back