Gelinlik Modelleri İnternetten gelinlik alma :)

cdsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
5
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
uzun süredir forumu takip ediyorum ve son bir kaç haftadır düğün, nişan, gelinlik bu konulara bakıyorum.
İnşaallah yakında düğünüm olacak... Konuyu uzattığımın farkındayım bu arada :)
Az önce bir siteye rastladım galiba alışveriş sitesi yabancı bir site. Bizi ilgilendiren bölümü
ise gelinlikler... Çok uygun fiyata gelinlikler vardı, imkanı olan ve olmayan için çok ideal geldi bana.
Alır, bir iki ekleme terzide yaptırım diye düşündüm. Hatta bir anda bunları alayım gelinlik dükkanı açayıp kiralayarak kazanç bile elde etmek gibi bir fikir ceryan etti :))

Neyse site linki:
Wholesale 2012 High Quality Exquisite Strapless A Line Chapel Train Lace Wedding Dresses Bridal Gowns, $136.25-158.99/Piece | DHgate

Kızlar fiyatlarına bakınca gerçekten Türkiye'de çok pahalıya evleniyoruz....

türkiyede hersey ama hersey cok pahali zaten
yerli olan seylerede aradaki farki yükleyip kazanc haline getirmeyi cok biliyoruz milletce
türkiye tekstil ülkesi olmasina ragmen nasil oluyorda disarida bizden daha ucuz satilabiliniyor
ama yinede sahsen ben güvenip almazdim gelinlik bu orda gözükdüghü gibi cikmayabilir ayrica beden olmayabilir

yurt dışı bedeni ile burdaki beden tutmaz iyi araştırmak gerekir ayrıca ordan buraya kargo parası bence gelinlik kadar eder. gerçi fikrim yokts öle sölüyorum ... bide giden 200 dolar olsun diyorsan et sipariş.. burda kendine göre ayarlatırsın.. tabii

bunların hiçbirinin kendi diktikleri olmadıklarının farkındasınız değil mi? internetten alacaksanız sadece kendi diktiklerinin fotoğraflarını yayınlayan satıcıları seçmelisiniz, öyle olanlar da en az 500-700 dolardan başlıyor zaten.

Ayrıca Türkiye gelinlikte pahalı vs. değil. Avrupa ve Amerika ile paralel fiyatlarımız var. Biz iyi bir gelinliği ortalama 2000 liradan alıyoruz, onlar da 2000 dolar veya 2000 eurodan alıyorlar kendi ülkelerinde. Bu gördüğünüz çok ucuz olanlar en sentetik kumaşlarla Çin'de konfeksiyon tipi bir üretimle hayat bulan gelinlikler. Ancak gelinlik bir konfeksiyon ürünü değildir, kişiye özel olarak çalışılması ve iyi kumaşların kullanılması gerekir. Bugün iyi bir kumaş kullandırayım derseniz ortalama 400-500 tl sadece kumaşları tutar. Yani o Çin'den alınacak gelinliklerden sadece kumaş daha pahalıya olur.

Yakın zamanda böyle bir başlık açılmıştı. Ben de 2 ayrı yabancı siteden aldığım 2 ayrı gelinliğin fotograflarını koymuştum.

Cabuk gaza gelmissiniz kizlar

Eklenen fotograflar icinde ismini hatirlayamadigim prensesin bile gelinligi var. sizce o prenses gelinligini oraya mi diktirmis? 200dolara hem de:))

Minenesin dedigi gibi bu DHGATE adli sitede gelinlik satisi yapan firmalar,ayni gelinlik21 adli su facebookta binlerce hayrani olan gelilik firmasinin yaptigi gibi, ozel tasarim yapan belli basli markalarin modellerinin aynisini dikmeye calismaktadir. Eklenen fotograflar kendi dikimleri olmadigi icin de bilmiyoruz nasil bir urunle karsilasacagimizi, nasil bir kumas kullandiklarini.

Eger merak edenler varsa, preownedweddingdresses diye bir site var, oraya inspired (esinlenilmis) yazip aratsinlar. buyuk markalarin yeniden dikimlerini elden cikarmaya calisan bir suru gelin, diktirdigi geliligin fotografini yukleyip onlari satmaya calistigini goreceksiniz-ki cogu hic kullanilmadi diye de eklemis:))

siteye ulasmak icin:

PREOWNEDWEDDINGDRESSES

Ayrica daa gelin buketleri icin Hatice Hanimin yaptigi buketlerin birbirini tekrarlayan artik her yerde gordugumuz siradan modeller haline geldigini dusunuyorum.

Facebookta yeni bir buketci cikmis bakmanizi oneririm.

GELIN BUKETCISI

Gelinliklerin çoğunu inceledim ama dediğim gibi alışveriş sitesi. Önemli olan güvenirlik. Farkında iseniz satıcının profili iyi mi kötü mü ona bakmak lazım. Birde kızlar evlilik bölümünde çok güzel davetiye şemsiye eldiven gibi çok güzel aksesuarlar var. Bazımıza sadece bilgi verir, fikir verir bazımızda alır. Şahsen ben almayı düşünüyorum :))))

bu urunlerin ucuz olmasının sebebi cinde uretiliyor olması olabilirmi benim buna benzer baktıgım bir iki sitede ordan geldigi yazıyordu o yuzden ucuz ama gelen urunun kalitesi hic iyi olmaz buna dikkat edin ve arastırın iyice

Son düzenleme:

lafı ağzımdan almışsın canım..konuyu okuyunca çin malı polyester gelinliklerdir bunlar diye düşündüm..
hani bunun tülü, boncuğu,işlemesi...mümkün mü iyi bir giyilebilir gelinliğin, o fiyat olması

amaaan... bi de sitenin linkine yüksek kalite diye yazmışlar..

Son düzenleme:
vallahi durumu olmayanlar için cok güzel olurdu.Sahsen ben güvensem hemen alırdım :26: alan olursa deneymlerin paylaşırsa seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…