• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten davetiye alışverişi

arastirmaciselin

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2012
10
0
16
İstanbul
kızlar merhaba. özellikle online alışverişle arası iyi olanlara bir sorum var. açıkçası benim oldukça iyi :) bulaşıcı bir durum sanırım bu. elektronik ,giyim,dekorasyon derken birçok alanda deneyim sahibiyim. e şimdiye kadar bir şikayetim de olmadı. nişanlımla düğün davetiyemizi de internet üzerinden sipariş erelim diyoruz ama emin olamıyorum... ne dersiniz ? sizce davetiye birebir görülerek mi alınmalı ?

Öncelikle şunu söyleyim , bende davetiyemi internet üzerinden getirttim. Ama Allahtan internetten sipariş vermeden önce burdaki bi davetiyecide gidip görmüşüm modelleri.
İnternetten sipariş vermemin sebebi ise aradaki 150 TL ye yakın fiyat farkıydı. Sende benim gibi online alışverişte uzmansan bakıp bulursun uygun fiyata istediğin modeli.

Ha iyiki gidip bakmışım diyorum,neden?
Ben internetten şu davetiyeyi çok begendim;

Eğer burda bi davetiyecinin vitrininde görmeseydim, direkt yakından görmeden internetten sipariş verecektim. Gördüğümde ise davetiyenin devasa boyutu beni çok şaşırttı.
Davetiye normalde bakınca tam istediğim gibi zarif şık sade ama felaket büyük. Ki ben daha narin bi davetiye aradığım için yakından görünce vazgeçtim tabi bundan :D
Buna benzer ama daha narin olan başka bi model seçtim:D

Hani sende davetiyecileri bi dolaş, begendiğin modeli gel bak internetten ara uygun modele al.
Ama tabi boy vs sorun olmayacaksa internetten almakta bi sıkıntı yok, görünenin aynısı ulaşıyor eline. :)

Son düzenleme:
Ben o hatayı yaptım sen yapma arkadaşım.
9 ay önce evlendim, davetiyeyi netten beğendim, sitedeki rengi herşeyi çok güzeldi, kime göstersem bayıldı. Çok beğenerek mutlulukla sipariş ettik, bi geldi elime aldığımdaki şaşkınlığımı ve üzüntümü anlatamam, rengi çok kötüydü koyu kahvemsi bi davetiyem oldu.

Ben o hatayı yaptım sen yapma arkadaşım.
9 ay önce evlendim, davetiyeyi netten beğendim, sitedeki rengi herşeyi çok güzeldi, kime göstersem bayıldı. Çok beğenerek mutlulukla sipariş ettik, bi geldi elime aldığımdaki şaşkınlığımı ve üzüntümü anlatamam, rengi çok kötüydü koyu kahvemsi bi davetiyem oldu.

senin adına üzüldüm :( bi site buldum davetiyefabrikasi.com diye. ürünler baya detaylı incelenebiliyor. hatta boyutlarını yazmışlar ve videolarını koymuşlar davetiyelerin. epey fikir sahibi oluyorsun burdan. ilgilenen varsa bakmasını tavsiye ederim. hem daha hesaplıymış , öyle diyor tecrübeli arkadaşlar :)

canım bizde internetten çok araştırdık davatiyemizi ama bu hafta sonu bizzat davetiyecileri gezdik öyle daha iyi oluyor birebir davetiyeyi görüyorsun seçenek çok oluyor tabi pazarlık yapma sansında :)

evde kendi kendime dilediğim kadar çeşit bakmak , uzun uzadıya incelemek daha keyifli geliyor bana. fiyatlar zaten mağazadakilerin altında. güvenilirlik olarak da içime siten bi site buldum. davetiyefabrikasi.com hem ucuz hem de çok ilgililer. müşteri destek hattını aradım iki kez anında cevapladılar. kurumsal bir yere de benziyor. insanın karşısında her an muhatap bulması rahatlatıyor. inceleyin derim kızlar , çok cici şeyler warrrr :)

Ben de internetten araştırıyorum, yerinde de gidip gördüm, ama bin tanesi seksen lira falan diyen sitelerle karşılaşıyorum. ister istemez elim ona gidiyo ama korkuyorum da .. bide geleni beğenmezsem bu sefer de bidaha gidip davetiye yaptırtmak gerekicek daha masraflı hale gelicek.. ne yapsam bilemiyorum... bahsettiğim gibi internetten ucuz davetiye siparişi verip alanlar sonuçları paylaşırsa çok mutlu oluruz... :18:

Back