- 22 Aralık 2014
- 27
- 10
- 8
- Konu Sahibi sessizsedam
Hanımlar ben şubat ayında bebek ürünleri satan bir internet sitesinden alışveriş yapmıştım. Fakat adres ve telefon bilgilerini eksik girmişiz. Eşim diklat etmeden satın almayı onaylanmış normal olarak ürünadresimize gelmedi. O zaman hava soğuktu ve minik bir bebeğim var bu yüzden gidip kargodan alamadım. Kargo sparişi mağzaya iade etti. bir ay siteden haberr bekledim ama arayan olmadı.
Bir kaç kere mail yazdım ücret iadesi istedim. Tamam dediler ilgileneceğiz dediler. Fakat yine ses çıkmadı. Telefon ediyorum bağlantı olmuyor. Sürekli bir müzik çalıyor açan yok.
150 liralık alışveriş yapmıştım. Az olsa üstüne düşmeyeceğim ama bana göre çok bu para. Ben nasıl alabilirim ne yapmam lazım birazz akıla ihtiyacım var.
Bir kaç kere mail yazdım ücret iadesi istedim. Tamam dediler ilgileneceğiz dediler. Fakat yine ses çıkmadı. Telefon ediyorum bağlantı olmuyor. Sürekli bir müzik çalıyor açan yok.
150 liralık alışveriş yapmıştım. Az olsa üstüne düşmeyeceğim ama bana göre çok bu para. Ben nasıl alabilirim ne yapmam lazım birazz akıla ihtiyacım var.