• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten alışveriş

sessizsedam

Söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil..
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
27
10
8
Hanımlar ben şubat ayında bebek ürünleri satan bir internet sitesinden alışveriş yapmıştım. Fakat adres ve telefon bilgilerini eksik girmişiz. Eşim diklat etmeden satın almayı onaylanmış normal olarak ürünadresimize gelmedi. O zaman hava soğuktu ve minik bir bebeğim var bu yüzden gidip kargodan alamadım. Kargo sparişi mağzaya iade etti. bir ay siteden haberr bekledim ama arayan olmadı.

Bir kaç kere mail yazdım ücret iadesi istedim. Tamam dediler ilgileneceğiz dediler. Fakat yine ses çıkmadı. Telefon ediyorum bağlantı olmuyor. Sürekli bir müzik çalıyor açan yok.

150 liralık alışveriş yapmıştım. Az olsa üstüne düşmeyeceğim ama bana göre çok bu para. Ben nasıl alabilirim ne yapmam lazım birazz akıla ihtiyacım var. :(

Site adını yazar mısınız bana özelden
Burda yasak olabilir çünkü
İletişim formu gibi bi yer var mı ona bakayım, mail dışında

Yok annelutfen daha evvel alışveriş yapmıştım nurdan. adresi sonradan eşim düzeltmiş hata olmuş farketmemiş.
Yazmışsın buraya
Sanırım bu durumda link atmam sorun olmaz
Şurayı tıkla alttaki iletişim formunu doldur
http://www.annelutfen.com/contacts/
Biraz sert yaz yalnız , 30 gündür hala iadem yatmadı bu ne biçim hizmet filan de

Son düzenleme:
Bebek Ürünleri konusunda en iyisi kapıda ödeme ile almak bunu yapan çok az firma var. Bunlardan bitanesi de sepetyolu.com diye bir alışveriş sitesi. Kraft Bebek bisikleti aldım 2 gün sonra elimdeydi ve beni aradılar kargonuz elinize ulaştı mi bir sıkıntı var mı falan hoşuma gitti müşteri memnuniyetini ön planda tutmalari

Arkadaşım şikayetvar.com A yaz. Ben firmalarla halledemediğim şeyleri yazıyorum hem paramı alıyorum hem üstüne şikayetimi kaldırmam karşılığında indirim çeki filan teklif ediyorlar.

Boyle adi sani duyulmamis yerlerden almayin
Ben baby corner dan aldim hem de kapida odemeyle harika oluyor.bir gunde elinde

Ben çok duyulmuş sitelerin yanı sıra yeni yeni markalaşan sitelerden alışveriş yapıyorum. Size de bunu öneririm. Mesela Trend Bende sitesini inceleyebilirsiniz.

Eski konuyu hortlatıp bir de adres verince reklam Yapmış oluyorsunuz ve buda yasak Mune Mune
Edit: zaten 2 msjınız var ikisindede o site ismi
Ben çok duyulmuş sitelerin yanı sıra yeni yeni markalaşan sitelerden alışveriş yapıyorum. Size de bunu öneririm. Mesela Trend Bende sitesini inceleyebilirsiniz.

Back
X